no i teraz mi sie podoba <ok> szkoda ze nie masz innych dekielków na kołach ja tez mam twrado :mrgreen: Kolczat Ci potiwerdzi nawet jaco124 a o jugo007 juz nie wspominam lecz jak zmeiniłem przod z -40 na -60 gwint z tyłu skreciłem bardziej to teraz mam uczucie jakby był mieekciej
Audi sagema leży, a moje audi teraz sterczy. Ale przynajmniej jest trochę komfortu. Najlepiej pasowałyby mi sprężyny -50, ale czy są takowe???? Jak ktoś ma to krzyczeć.
Wczoraj zapomnielismy dokręcić lewego przegubu. Jechałem na tym oooostro szybko....... potem zaczęło trzeć i skrzeczeć. Dziś jak wrócę do domciu to przykręcę jak należy i zobaczymy czy łożysko i przegub całe, bo jak nie całe to będę miał doła motoryzacyjnego
Zayebatsu, spoko na kolejnym zlocie pomyślimy ale nad Twoim Coupe. 8-)
dydo85, może kiedyś zdecyduje się na opcje jak u Ciebie, czyli przód kit a tył gwint, wtedy może faktycznie będzie dało się jeździć.
deejay.ftb,
jasiu1990, no z tym przegubem to dowaliłeś. Dokręcony ręką a on 180 km/h...
U mnie też nie obyło się bez przygód, końcówka drążka kierowniczego straciła całkowicie gwint i już nie dało się nic nakręcić, pojechaliśmy po nową. Ale rezanko spoko, szkoda że bez bro :cry:
EDIT:
Parę fotek jeszcze i jadę pracować. , , , , ,
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2013, 18:40 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.