---WszyStkO o nIczYM czyli OffTopiC pełną gębą---
25 postów z działów technicznych, więc pisanie tu nic Ci nie da.fyky pisze:Hej
Kurcze, chciałam wstawić ogłoszenie bo chcę sprzedać moją 80tkę a tutaj 25 postów minimum... i co ja mam zrobić? No muszę pilnie pisać na offtopic, bo w innych miejscach mogę się skompromitować
Forum to nie allegro, więc nie popieram takich inicjatyw!
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Słabo.Tighe pisze:Jedyne co możesz zrobić to poprosić kogoś kto ma tyle postów co trzeba żeby wystawił ogłoszenie za Ciebie
A co z zapisem w REGULAMINIE GIEŁDY?
Doc pisze:UWAGA !
Istnieje bezwzględny zakaz umieszczania ogłoszeń grzecznościowych typu "Sprzedam". Sprzedawaj tylko to, co należy do Ciebie. Nie baw się w pośrednika, każdy niech wystawia ogłoszenia we własnym imieniu.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
http://www.24opole.pl/6914,Pijany_kiero ... omosc.html może za niedługo na oto moto jako bez wypadek
Jak offtopic to mam pytanie: ile kosztuje wymiana uszczelki pod głowica a6 c4 2.8 (aah) :?:
To w pakiecie również drugie pytanie, czy do tego radyjka będzie pasować każda antena?
http://allegro.pl/cb-radio-cobra-19dx-i ... 65048.html
To w pakiecie również drugie pytanie, czy do tego radyjka będzie pasować każda antena?
http://allegro.pl/cb-radio-cobra-19dx-i ... 65048.html
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Jak mi wymieniał zawory,uszczelniacze to przy okazji uszczelkę to koszt zamknął się w 1400zł po znajomości oczywiście.k615 pisze:Jak offtopic to mam pytanie: ile kosztuje wymiana uszczelki pod głowica a6 c4 2.8 (aah)
ale jeśli wchodzi w grę sama wymiana uszczelki+ewentualne planowanie to koszt z materiałem za głowicę w granicach 400zł
Chyba że mechanik robi pierwszy raz i narzeka na kolektor dolotowy itp :mrgreen: Przy okazji głowicy dobrze na wydechowym też wymienić
każda antena pasuje a jeśli wtyczka jest inna w sklepach dostępne są przejściówkik615 pisze:To w pakiecie również drugie pytanie, czy do tego radyjka będzie pasować każda antena?
http://allegro.pl/cb-radi...1692465048.html
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Mam śmieszny problem, mianowicie drążek kierowniczy od strony kierowcy przy lekko skręconych kołach ma do blachy która go otacza w pewnym punkcie 2 milimetry, i na skreconych kołach podczas dodania konkretniej gazu w dodatku na jakichs nierownosciach puka o ta blache. Bardzo mnie to denerwuje i jak mozna to usunac? Blache moge sobie odciac albo trochę odgac ale jakies inne sposoby?
W zawieszeniu nie ma zadnych luzow ani stukow.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pewnie chodzi Ci oto? <mikolaj>sagem pisze:Mam śmieszny problem, mianowicie drążek kierowniczy od strony kierowcy przy lekko skręconych kołach ma do blachy która go otacza w pewnym punkcie 2 milimetry, i na skreconych kołach podczas dodania konkretniej gazu w dodatku na jakichs nierownosciach puka o ta blache. Bardzo mnie to denerwuje i jak mozna to usunac? Blache moge sobie odciac albo trochę odgac ale jakies inne sposoby?
wyeliminowalem to dopiero, gdy zaspawałem amortyzatory na stałe <ok>
a serio, to ustawilem tak odboje, ze jest 1mm przerwy w koncowym polozeniu drążka kierowniczego od tego poszycia, czyli skok amortyzatora nie jest za wielki i jest beton przy końcu :roll: jest jeden plus, dziwczyną na nierównościach ładnie bimbałki podskakują <zly>