B4 limo AAH - FILM.ik s46
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
..."Sprzeda sie, to sie sprzeda, nie to nie... najwyzej bede kilka miesiecy bez wyplaty, tak sie wszystko pochrzanilo :roll:"MarcinC pisze:nic tu ku!@# nie rozumiem :!: :evil:
co to ma znaczyć ? :-x http://allegro.pl/audi-80-b4-2-8-v6-nie ... 42026.html
strona wstecz.
Wg mnie będzie słabe zainteresowanie sedanem Szuana, bo za niską ma cenę. Każdy potencjalny kupiec będzie się zastanawiał co ukrywa sprzedający skoro tak tanio chce oddać. Wyjazdy zagraniczne, kredyty itp. nie przemawiają, warto wystawić drożej i zejść z ceny, niż wystawiać tanio praktycznie bez negocjacji ceny.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pisze jak byk, ze lakieru praktycznie nie ma. Spokojne wasze czupryny niech będą, plany są tylko potrzeba czasu moze nawet ogloszenie sie zakonczy przed czasem dziwnym trafem <fiu fiu> a druga sprawa, przecież to jest seryjne auto, nie moge wołać 10 koła, cena rykowa jest taka, a nie inna.... to nie zachód
PS. Dydo, nie peniaj, wiem co jest dla ciebie <zeby>
edit:
teraz finansowy punkt widzenia: profi lakiernik bierze 4500zł na gotowo, blacharz - w tym przypadku jest kilka wgniotek - ok 1000zł na igłe.
auto się już nie sprzeda, bo ogłoszenie przez kogoś zostało zgłoszone liczba wyswietlen i wiadomości za kilka godzin uświadomiła mi, że jednak coś z tego auta możebyć.
Cena którą naipsałem za lakiernika, to prawie po znajomości, kolega u gościa malował A8 i wyszło idealnie, bez skazy czy "skórki"
planów jest pełno, najbardziej chcialbym ogarnąć wszystko od strzalu ale niestety jak juz wspominalem nie raz, są kłopoty i ciężko się z tego wydostać ale nie takie trudności życie sprawialo temat za jakiś czas zostanie zawieszony do odwolania.
bedzie dobrze, jeszcze dwa zloty w tym sezonie "parch" odwiedzi, póżnie będzie tylko lepiej pzdr.
PS. Dydo, nie peniaj, wiem co jest dla ciebie <zeby>
edit:
teraz finansowy punkt widzenia: profi lakiernik bierze 4500zł na gotowo, blacharz - w tym przypadku jest kilka wgniotek - ok 1000zł na igłe.
auto się już nie sprzeda, bo ogłoszenie przez kogoś zostało zgłoszone liczba wyswietlen i wiadomości za kilka godzin uświadomiła mi, że jednak coś z tego auta możebyć.
Cena którą naipsałem za lakiernika, to prawie po znajomości, kolega u gościa malował A8 i wyszło idealnie, bez skazy czy "skórki"
planów jest pełno, najbardziej chcialbym ogarnąć wszystko od strzalu ale niestety jak juz wspominalem nie raz, są kłopoty i ciężko się z tego wydostać ale nie takie trudności życie sprawialo temat za jakiś czas zostanie zawieszony do odwolania.
bedzie dobrze, jeszcze dwa zloty w tym sezonie "parch" odwiedzi, póżnie będzie tylko lepiej pzdr.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
sie szykuje ekipa na zlotyFajny spocik
dostałem kopa dziś niesmowitego jak włączyłem pewne forum 8-) auto zostaje mimo dwoch propozycji nie do odrzucenia, z tego forum.
jest wiele wad, które mam nadzieje wyeliminuje do przyszlego sezonu
tak po krotce:
ps. zderzak coupe/cab V6 wylatuje, są dwie opcje ori z wkladkami lub cabFL, tyl moze bedzie custom, bo nie bede placil 1000pln za kawał tworzywa... w sierpniu kontynuuje dwie kolejne poduchy. Ogólnie, myśle, że do zoba na VE V in Żerków City