jaki akumulator będzie najodpowiedniejszy do 2,0 90km z gazem, dodatkowo elektryczne szyby, lusterka, radio? przejrzałem już tutaj forum i chyba nikt nie wspominał o gazie, dlatego proszę o pomoc, a najbardziej o stwierdzenie prądu rozruchowego.
pozdrawiam
Akumulator do ABT + gaz 2,0
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Jeśli jesteś z tych którzy katują rozrusznik i akumulator próbując odpalić od razu zimny silnik na gazie. Niezależnie od pory roku z uszkodzonym reduktorem, który skutecznie utrudnia takie odpalanie to bierz jak największy akumulator, dzięki temu będziesz mógł kręcić ze dwie minuty.
Mój kolega miał auto z mechaniczny wtryskiem oczywiście na benzynie nie chodził miał akumulator chyba ze 120Ah i zmieniał rozrusznik co 5000km a tulejki do niego które sam "dotaczał" szlifierką wymieniał chyba co 1500km bo otwór w skrzyni miał tak rozwalony że standardowe nie pasowały.
Mój kolega miał auto z mechaniczny wtryskiem oczywiście na benzynie nie chodził miał akumulator chyba ze 120Ah i zmieniał rozrusznik co 5000km a tulejki do niego które sam "dotaczał" szlifierką wymieniał chyba co 1500km bo otwór w skrzyni miał tak rozwalony że standardowe nie pasowały.