Black audi,KW, Porsche 8.5j i 10j 19" 122km,322Nm, Bi-x
levis1991 pisze:tak szczerze to dymione lampy tył by pasowały zamiast blendy od 90 no ale tez spoko wyglada
ps: zrob przednie lampy na czarno + dymione kierunki
tył to na razie przymiarka co do reszty to przód będzie smoked
a teraz z innej beczki po raz kolejny twierdze że nie mam szczęścia do tej audicy jak udało mi się w miare szybko wymienić przewód od smarowania turbo przygotować fele to padła mi nagrzewnica :cry: naprawdę jak nie urok to sraczka więcej naprawiam niż jeżdżę
pamiętaj ! jak boli to znaczy, że żyjesz :mrgreen: przynajmnije sie mechaniki nauczysz torche, ciesz się ze z rdzą nie muszisz walczyć co trzy miesiące <ok>Mortiis pisze:levis1991 pisze:tak szczerze to dymione lampy tył by pasowały zamiast blendy od 90 no ale tez spoko wyglada
a teraz z innej beczki po raz kolejny twierdze że nie mam szczęścia do tej audicy jak udało mi się w miare szybko wymienić przewód od smarowania turbo przygotować fele to padła mi nagrzewnica :cry: naprawdę jak nie urok to sraczka więcej naprawiam niż jeżdżę
najpierw gwint wróci a potem fele wrzucęLucazzz pisze:na tych oponach to bedzie jak duze Tico :mrgreen:
duo pisze:pamiętaj ! jak boli to znaczy, że żyjesz :mrgreen: przynajmnije sie mechaniki nauczysz torche, ciesz się ze z rdzą nie muszisz walczyć co trzy miesiące <ok>Mortiis pisze:levis1991 pisze:tak szczerze to dymione lampy tył by pasowały zamiast blendy od 90 no ale tez spoko wyglada
wiem że żyje i zetor mi o tym cały czas przypomina, jak tak dalej pójdzie sam otworze warsztat i będę b4 robił a co do rdzy co prawda co 3 miechy nie walczę ale wałka trwa mam jeszcze golfa III a tam ocynku nie ma
- przemko1982
- Audi 80 Klub