[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Co niektórzy szydercy nie widzą, że kolega Trepek też robi z swojej 80 90tkę Turbo D
Pracuj, pracuj, bo mój wóz już jeździ, pierwsza jazda za mną i jestem naprawdę pod wrażeniem tego co robi porządna pompa 10mm z tym silnikiem :shock:
Pozostało mi tylko założyć zderzak, umyć silnik, bo jest cały ubabrany ropą. Potem już tylko jazdy próbne i ogarnięcie dawki paliwa wraz z wydatkiem szczątkowym
Wielkie dzięki Trepek i wielkie for you :mrgreen:
P.S. No i przekonałem się na własnej skórze, że Gov Mod nie gryzie a dużo zmienia na plus, Trepek jak zwykle miałeś racje
Pracuj, pracuj, bo mój wóz już jeździ, pierwsza jazda za mną i jestem naprawdę pod wrażeniem tego co robi porządna pompa 10mm z tym silnikiem :shock:
Pozostało mi tylko założyć zderzak, umyć silnik, bo jest cały ubabrany ropą. Potem już tylko jazdy próbne i ogarnięcie dawki paliwa wraz z wydatkiem szczątkowym
Wielkie dzięki Trepek i wielkie for you :mrgreen:
P.S. No i przekonałem się na własnej skórze, że Gov Mod nie gryzie a dużo zmienia na plus, Trepek jak zwykle miałeś racje
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
trepek, w sumie szkoda, że nie AFN - jest bardziej rozwojowy. Ale na początek bardzo dobry jest też 1Z <ok> A swoją drogą - łapy silnika przespawujesz i ławę zmieniasz? :idea: Bo jeśli B4, to jest troszkę różnic w mocowaniu motora. No i zawieszenie + kolumny + półosie +skrzynia+heble - wszystko rozumiem wyrywasz z B4? :idea:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: