Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
tak Krystian masz racje koza z tylu z powodu za szerokich kol, za miekkiego amora, same sprezyny bym cos sobie dobral, ale nie ma co plakac, brocki leca na handel, jak jest konkretny kupiec zapraszam na PW, wrzucimy zime i opuscimy tyl i juz bedzie malina ;]
ps: Tomek, dzieki za fotosy, naprawde ladnie wyszlo ;] zarzuc mi orginalne wielkosci na pw/gg
ps: Tomek, dzieki za fotosy, naprawde ladnie wyszlo ;] zarzuc mi orginalne wielkosci na pw/gg
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Słonik, o felgach aero chyba slyszales nie? no to takie mam jak sie sprzedadza brocki, a auto i tak idzie w odstawke bo trzeba kupic cos na codzien a cabrio w koncu bedzie na weekendy, tak jak mialo byc od pcozatku tylko bylem glupi i gorzej mi sie francuzem jezdzilo niz audi...
a tutaj fotki z wczoraj, aby kazdy mogl subiektywnie ocenic kolor felg w sloncu, zaznaczam ze taki kolor mi sie podoba bardzo, ale mial on byc i podczas pochmurnej deszczowej pogody, jak i w pelnym sloncu...
a tutaj fotki z wczoraj, aby kazdy mogl subiektywnie ocenic kolor felg w sloncu, zaznaczam ze taki kolor mi sie podoba bardzo, ale mial on byc i podczas pochmurnej deszczowej pogody, jak i w pelnym sloncu...