HJS 63 01 0034 AUDI 80 SF 65Kw (89)
R007-4 KBA 16673
Seriennr:0168610
E1 021056
Daj linka do tej reklamówki.Iron85 pisze:Znalazłem jeszcze coś takiego, jakaś reklamówka producenta, niestety tylko po angielsku, ja jakoś się tam dogadam i poczytam ale z technicznym pojęciami to już u mnie ciężko
Układ odpiąłem, auto odpaliłem ale nie jeździłem, na Pb95 prawie wogóle nie strzela z wydechu (brak środkowego i końcowy przelot) a wcześniej waliło jak głupie, na LPG trochej bardziej strzela niż wcześniej, jutro gonie do pracy bez kompa (ale wezmę go na w razie w) i zobaczę jak auto zachowuje się pod obciążeniem <ok>gad07 pisze:Na twoim miejscu sprawdził bym czy ten układ działa i jak auto zachowuje sie z podpiętym układem a jak z odłączonym.
http://www.hjs.com/download/26_03_5133_ ... nology.pdfaldi pisze:Daj linka do tej reklamówki.
Mam w PDFie masę instrukcji i prospektów w ty formacie jak i przestawałem kilka programów do ich czytania.Iron85 pisze:Proszę bardzo, uwaga bo w PDF`ie
W miejscu gdzie jest normalnie jest sonda jest przywalony gruby (ok 3-4mm) drut albo rurka miedziana, zapindala ona pod maskę a tam jest zakończona czymś na wzór kapturka wykonanego z miedzi, jutro po robocie pstryknę foto, jeszcze mi się przypomniało że dostałem przy kupnie auta jakieś niemieckie papiery z jakimiś danymi odnośnie kata, też to jutro zeskanuję i wrzucę :roll:aldi pisze:Oglądałeś wydech? Może masz wstawioną sondę lambda?