[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
to jezeli juz sie czepiasz mojego nie dokladnego czytania to trzeba bylo od razu samemu pomierzyc a nie zakladac nowego tematu... pozatym napisalem to samo co Nikki tylko moze mniej dokladnie bo na oko...
dobra ja zle zrozumialem? okey prosze bardzo:
wiec mialem prawo pomyslec ze nie masz pojecia jak wygalda 9JET15 i napisalem Ci ze bedzie schowane o jeden centymetr w nadkole, to Ty czytaj ze zrozumieniem :mrgreen:Mabrothrax pisze:jaka mniej wiecej bedzie roznica pomiedzy 9 cali szer przy et 15 a 8,5 cala przy et 26.
możliwe że będę, bo dziś na skajpie z tatą rozmawiałem z rana i pojechał mi do mieszalni zakupić lakier, wlaśnie tą biel z bmw.
Czarny samochód to powinno wyglądać dobrze, ale jak wyjdzie to nie wiem, bo na pomysł z tym kolorem wpadłem właśnie widząc w salonie samochód w tym kolorze.
u Żetona to nie siadło w ogóle... u mnie wnęki będą czarne a reszta biała. Dla bajeru na to czerwone kostki na wentyle i... i cholera wie jak to zagra
Czarny samochód to powinno wyglądać dobrze, ale jak wyjdzie to nie wiem, bo na pomysł z tym kolorem wpadłem właśnie widząc w salonie samochód w tym kolorze.
u Żetona to nie siadło w ogóle... u mnie wnęki będą czarne a reszta biała. Dla bajeru na to czerwone kostki na wentyle i... i cholera wie jak to zagra
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Napisałem, że nie mam aktualnie możliwości mierzenia na samym początku mój drogiKolczat pisze:to jezeli juz sie czepiasz mojego nie dokladnego czytania to trzeba bylo od razu samemu pomierzyc a nie zakladac nowego tematu... pozatym napisalem to samo co Nikki tylko moze mniej dokladnie bo na oko...
wiec mialem prawo pomyslec ze nie masz pojecia jak wygalda 9JET15 i napisalem Ci ze bedzie schowane o jeden centymetr w nadkole, to Ty czytaj ze zrozumieniem :mrgreen:Mabrothrax pisze:jaka mniej wiecej bedzie roznica pomiedzy 9 cali szer przy et 15 a 8,5 cala przy et 26.
Ale już sprawa ogarnięta więc no stress
Zacnie wygląda! Dziękuję!FIFI pisze:Takie białe tylko mam... Inne auto, inne cale, ale...slugs pisze:ma ktoś może foto s line'ów takich jak moje w bieli?
[url=http://img835.imageshack.us/img835/8417/85301717473417605041967.th.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://img842.imageshack.us/img842/9277/85301717473667605041967.th.jpg]Obrazek[/URL]
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ale wypasy >>>>> http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT
niestety tylko 2 szt ale i tak gdybym mial kaske to bym sie nie wahal
niestety tylko 2 szt ale i tak gdybym mial kaske to bym sie nie wahal