witam wszystkich. szukałem do poźna podobnego tematu ale nie znalazłem takiego który mi odpowiada w razie czego usunąć od razu.
problem jest następujący:
po włączeniu AC zapala sie kontrolka wentylator również ale nie działa sprężarka :-x nie wiem kompletnie od czego zacząć i prosze o porady co gdzie i jak sprawdzić bo kompletnie nie wiem z której strony to ugryść. dodam że klima jest nie dawno nabita i jest gaz.
pozdrawiam
[B3 90 2.3 NG] naprawa klimatyzacji
dzięki za odpowiedź. po pracy sprawdze i napisze w razie czego bede Cię bardzo prosił o kolejne wskazówki. pozdrawiam
(13.07)
sprawdziłem.... + niedochodzi na sprężarke.... gdzies bedzie error na przewodzie ale to spoko do zrobienia. teraz jest taka sprawa że wczoraj sprawdzałem i nie ma gazu...... a nie dawno jeszcze był i moje pytanie takie jeśli spręzarka sie nie załączała mógł uciec gaz? sprawdziłęm ją na krótko i działa tylko znowu gazu nie ma eh
(13.07)
sprawdziłem.... + niedochodzi na sprężarke.... gdzies bedzie error na przewodzie ale to spoko do zrobienia. teraz jest taka sprawa że wczoraj sprawdzałem i nie ma gazu...... a nie dawno jeszcze był i moje pytanie takie jeśli spręzarka sie nie załączała mógł uciec gaz? sprawdziłęm ją na krótko i działa tylko znowu gazu nie ma eh