[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80

- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Nie wiem ja to bedzie wyglądać, nigdy nie widziałem i nie praktykowałem - w sumie można pomyśleć szczególnie teraz jak tył będę ogarniał.king86 pisze:Jak tak patrze na te fotki od pomarańczowej strony <ok> to bym wrzucił pomarańczowe kierunki na tył
Miałem -60 ale z zestawu od V6 i na sportowych ale ori długości amorach.Niki20 pisze:sagem, wcześniej z tyłu miałeś springi -60 :?:
pięknie teraz siedzi, tylko nie wóź nic w bagu bo będzie rekin :mrgreen:
Teraz teoretycznie jest -65 i amor o skróconym skoku, nawet miękko i przy 2 osobach z tyłu nie obciera tak bardzo :shock:
FIFI, ATLAS Dzięki
Będzie, 3ba dokonczyć toto!StaSiu pisze:sagem no i ładnie teraz jestTylko jak by niższy profil był
Niby nie dużo ale trochę zabawy jest.GSF pisze:Kamil dużo roboty jest z oklejeniem lusterek?? kleiłeś na aucie??
W połączeniu z twoimi felgami jest <ok>
Kupiłem arkusz 100x50 Cm więc mogłem sobie próby robic.
Pierwsza docinka mi się pogmatwała i poleciała w kosz, dopiero za drugim razem mi sie udało. Z jednej części nie ma szans tego zrobić, trzeba nacinać kupe rogów i dokładać, u mnie jest parę podolepianych ale wzór jest tak dziwny że tego nie widać.
Tył musi być minimalnie wyżej bo jak wsiada to sie prawie równa :mrgreen:dydo85 pisze:ładnie usiadło, szkoda ze nie równoa sticker mi sie u Ciebie podoba <ok> aha i załoz te kratki w zderzak w koncu
:mrgreen:
- sagem
- Forum Audi 80

- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Tak, zamieniłem się z gościem na to co mam teraz, bo on chciał wyżej. Jedynie dopłaciłem troche za amory bo prawie nówki. Jeśli u Ciebie jest -40 to troche by dało ale nie dużo bo tamte spreżyny były twarde.Niki20 pisze:puściłeś już te springi :?: Swoją drogą ciekawe czy u mnie by to coś dało :roll:sagem pisze:Miałem -60 ale z zestawu od V6 i na sportowych ale ori długości amorach.
Teraz teoretycznie jest -65 i amor o skróconym skoku, nawet miękko i przy 2 osobach z tyłu nie obciera tak bardzo :shock:
Jakby skopiowane z mojego tematu :mrgreen: Nie myle się ?? Niewiem co on ma do tego silnika ale on naprawde mnie interesuje ale już nie w 80. Wiecznie 80 nie bd jeździł trzeba o czymś nowszym myśleć a bd to Audi napewno.MarcinC pisze:... <palma> ...pawelrybak15 pisze:no i jeszcze ten śmieszny 1,8T ? Daj spokój...
Zmień ton Kolego obrażasz silnik który działa na jedyny słuszny trunek... Samsung wykonał wzorcową robote i teraz 1.8T robi robote u niego w Avancie była okazja by przewiózł mnie po torze i jest szał i nie zostawia żadnych śmierdzących kup za sobą gdy wciska pedał gazu... Co jak co ale ropa to jest do traktorów...MarcinC pisze:... <palma> ...pawelrybak15 pisze:no i jeszcze ten śmieszny 1,8T ? Daj spokój...
Samsung kiedy pijemy <ok>