SUBWOOFER do Audi 80
tuba jest z papieru i robi buuu a skrzynie jest np z mdfu i robi bum co do firmy :lol: ja za 400zł wyrwałem wzmacniacz phonocara i głośnik focala ;p rada odemnie dla ciebie odpuść nowe szukaj używek podaj jakie masz radio jakie głośniki z przodu jakie z tyłu i czy planujesz większe zmiany w nagłośnieniu wtedy sie dobierze coś pod to a no i jakiej muzyki słuchasz
myślę iż tak jedynie przy głośniejszym słuchaniu mogą ,,pierdzieć" bo pomimo wielkości jednak te 25-30w rms mają a dobre radio ma 10-20 rms;) ale to już wina małej mocy radia no ale przecież to są 10siatki nikt z nich basu nie będzie chciał uzyskiwać za to czystość będzie większa
http://allegro.pl/legendarna-marka-naka ... 28852.html cena podobna do hertzów
http://allegro.pl/legendarna-marka-naka ... 28852.html cena podobna do hertzów
Dokładnie. Tam basu na pewno nie znajdziesz. Wokal jest czysty jak najbardziej, ale jeżeli masz jakieś dalsze plany co do car audio, to nie warto wstawiać tam głośników, bo po jakimś czasie będzie Ci czegoś brakować. Wtedy trzeba inwestować w zestaw separowany na przód i tamte dziesiątki idą w odstawkę.
Mezik0, słuchałeś tych Nakamichi? Co to w ogóle za firma? Patrząc na konstrukcję, bez rezania nie wejdą w ori miejsca na desce.
Mezik0, słuchałeś tych Nakamichi? Co to w ogóle za firma? Patrząc na konstrukcję, bez rezania nie wejdą w ori miejsca na desce.
nie słuchałem a co to za firma poczytaj na google o radiach albo wpisz na allegro można powiedzieć iż to numer 1 przed alpinem ;D choć jak w każdej firmie zdarzają się wpadki ogólnie radia może siekierą robione ale jakość bardzo przyjemna zresztą stara seria CDA to też są szafy kolorowe dla jednych nawet obciachowe ale jakość dźwięku trzymają;)
co do konstrukcji miałem podobne tyle żę MAC AUDIO i były podobnej budowy i siedziały pod ori maskownicami a wsadził je kiedyś tam w latach 90 jakiś nie miec i jeździły do momentu przebudowy i reżania ci powiem że nie widziałem
co do konstrukcji miałem podobne tyle żę MAC AUDIO i były podobnej budowy i siedziały pod ori maskownicami a wsadził je kiedyś tam w latach 90 jakiś nie miec i jeździły do momentu przebudowy i reżania ci powiem że nie widziałem
wracajac do zestawu w bagazniku to proponuje jeszcze dozbierac okolo 150 zl i juz mozesz calkiem przyzwoity zestawik zmontowac ja polecam skrzynke clarion SW3011 do tego piec blaupunkt EMA 460 do tego odpowiednie kabelki i bedzie Ci rejestracje wyrywac plusem skrzynki jest jej rozmiar dzieki ktoremu do baga w B3 cos jeszcze wsadzisz
pozdro
pozdro