[80 B4 ABT]Gasnie po wrzuceniu na luz.
[80 B4 ABT]Gasnie po wrzuceniu na luz.
Siemka mam taki problem z instalacja gdy jade sobie np 60-80 km/h i wrzuce na luz to spadaja obroty do 0 i auto gasnie.Rzadko gasnie na biegu ale zdarza sie.Dzieje sie to tylko na LPG.Instalacja jest drugiej generacji stag plus chyba albo L .Mialem juz kilka kryzysowych sytuacji ze mi zgasl wtedy kiedy nie powinien i troche goraco mi sie robiło. Ktos wie moze co jest tego przyczyna ?
-
- Forum Audi 80
witam!! na gazie jezdze od 2 tygodni i to samo mi sie zdazylo tez mam abt 2.0 wcisnelem sprzeglo ale nie zdazylem wyrzucic mu biegu i zgasl i to przed przejazdem kolejowym jutro sie wybieram do gazownika nowy gaz to niech reguluje moze pomoze
[ Dodano: 2011-08-03, 19:39 ]
witam!! sciagnijcie dolot powietrza ten co jest pod filtrem powietrza ta grubsza rura bo pod nia jest jeszcze jedna ciensza ta ma zostac a grubsza odepnijcie od dolotu i podepnijcie tak zeby ped auta nie wdmuchiwal powietrza.
[ Dodano: 2011-08-03, 19:39 ]
witam!! sciagnijcie dolot powietrza ten co jest pod filtrem powietrza ta grubsza rura bo pod nia jest jeszcze jedna ciensza ta ma zostac a grubsza odepnijcie od dolotu i podepnijcie tak zeby ped auta nie wdmuchiwal powietrza.