Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą vol.2
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
bardzo mi miłoblaszczu pisze:Wygląda genialnie na tej feldze Naprawdę piękna Audica - fajna opcja, środek Recaro. Widać, że podchodzisz z sercem do auta - i tak trzymaj!
no nie wiemładna furka a koło mercowe lepsiejsze :mrgreen:
:mrgreen:keczy pisze:Kolczat, niezla wazelina :mrgreen:
łukasz to chyba chce żebym opuścił mu coś plnów na jednej takiej części, ewentualnie próbuje się wbić w rodzinę jako szwagier lub chce poprostu wypić flaszkę na jakimś ze spotów/zlotów :mrgreen:Kolczat pisze:chciales napisac do samochodow... przejrzyj jego historie na tym forum to Ci sie mozg zlasuje co ten koles wyprawia z furkami <:P>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Krycha, pamietaaz moje ostatnie PW? :mrgreen: ...o i juz wiesz skad wazelina <:P>
nie no prostujac ta wypowiedz, to zoltek byl moim wzorcem, poprostu byla to pierwsza 80tka na US jaka widzialem na oczy na zdjeciach, mimo ze tam chyba nawet posta swego nie wkleilem, bo sie wstydzilem wyrazac w watku Krychy, a jak juz mi odwaga przyszla to temat zostal zablokowany, to tak wlasnie bylo i tego nie ukrywam ;p
...motyw z byci Twoim szwagrem tez mi sie podoba, moze nie tak z Twojej zaistnej osoby, ale siostra calkiem niczego sobie :mrgreen:
nie no prostujac ta wypowiedz, to zoltek byl moim wzorcem, poprostu byla to pierwsza 80tka na US jaka widzialem na oczy na zdjeciach, mimo ze tam chyba nawet posta swego nie wkleilem, bo sie wstydzilem wyrazac w watku Krychy, a jak juz mi odwaga przyszla to temat zostal zablokowany, to tak wlasnie bylo i tego nie ukrywam ;p
...motyw z byci Twoim szwagrem tez mi sie podoba, moze nie tak z Twojej zaistnej osoby, ale siostra calkiem niczego sobie :mrgreen: