będę się rozglądał za kanapą taką po allegro jak coś znajdę to dam cynk
Skradzione -> Odnalezione - Audi 80 1.6D
Dziś znajomy trafił na artykuł w lokalnej gazecie i zadzwonił do mnie.
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /111376863
Ciekaw jestem, czy chodzi o moje auto. W gazecie też parę faktów lubią przekręcić.
Zobaczymy, czy przyjdzie jakieś pisemko do mnie.
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /111376863
Ciekaw jestem, czy chodzi o moje auto. W gazecie też parę faktów lubią przekręcić.
Zobaczymy, czy przyjdzie jakieś pisemko do mnie.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Patrique
- Forum Audi 80

- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Powiem tylko tak.. Zamiast narzekać na to, że policja nic nie robi, to radziłbym osobiście przyłożyć większą uwagę to tego gdzie zostawiamy nasze auta i jak są one zabezpieczane. W każdym kraju liczba kradzieży jest cały czas rosnąca. Dlatego w naszym interesie leży zabezpieczanie swojego mienia tak żeby go nie zwinęli. Policja uważam i tak bardzo dobrze sobie radzi z wykrywaniem i namierzaniem sprawców kradzieży.
- Wino
- Forum Audi 80

- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Patryk chyba troszkę przeginasz od takich rzeczy nie da się zupełnie zabezpieczyć no może oprócz tego zostawiania dokumentów w aucie auto mogą ci zwinąć z każdego miejsca i bez względu na zabezpieczenia. A co do policji to faktycznie się poprawiło przez ostatnie kilka lat.Patrique pisze:Powiem tylko tak.. Zamiast narzekać na to, że policja nic nie robi, to radziłbym osobiście przyłożyć większą uwagę to tego gdzie zostawiamy nasze auta i jak są one zabezpieczane. W każdym kraju liczba kradzieży jest cały czas rosnąca. Dlatego w naszym interesie leży zabezpieczanie swojego mienia tak żeby go nie zwinęli. Policja uważam i tak bardzo dobrze sobie radzi z wykrywaniem i namierzaniem sprawców kradzieży.