Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
Kolczat No kolego nie można mieć wszystkiego
Mortis Jeździ na razie się ciesze i latam z psiakiem na spacery (Zwie się Tyson i tak mi zawrócił w głowie ze mam go wydziaranego na plecach) p.s fajnie wygląda jak siedzi w bagażniku a ktoś na tył podjeżdża od razu widzę zainteresowanie tylko nie wiem czy RS-ka czy psiakiem
Misiek_30 Mogę sprzedać tylko kwestia ile dasz chyba ze masz fajna srebrna borę w TDI_ku na wymianke
Niki20 wielkie dzięki kolego ale na prawdę mam dość jej chcesz się pomienic za fury
dydo85 powiem tylko ze ten typ tak ma chyba p.s nie zazdroszczę ci
Mortis Jeździ na razie się ciesze i latam z psiakiem na spacery (Zwie się Tyson i tak mi zawrócił w głowie ze mam go wydziaranego na plecach) p.s fajnie wygląda jak siedzi w bagażniku a ktoś na tył podjeżdża od razu widzę zainteresowanie tylko nie wiem czy RS-ka czy psiakiem
Misiek_30 Mogę sprzedać tylko kwestia ile dasz chyba ze masz fajna srebrna borę w TDI_ku na wymianke
Niki20 wielkie dzięki kolego ale na prawdę mam dość jej chcesz się pomienic za fury
dydo85 powiem tylko ze ten typ tak ma chyba p.s nie zazdroszczę ci
Ostatnio zmieniony 16 lip 2011, 13:31 przez Żeton, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
deejay.ftb,
zeton chcial ale z linkiem do tego forum i dało rade cos takiego wyspawac
i tak jak juz jest adres to zapraszam na forum !! powoli sie rozkrecamy glownie z imprezami pomagajc innym potrzebujacym
lub <ok>
jest to opcja delikatnie przerowbiona z naszego Nowosolskiego AutomobilklubuPany czyjej produkcji jest ta wlepa na tylnej szybie?
zeton chcial ale z linkiem do tego forum i dało rade cos takiego wyspawac
i tak jak juz jest adres to zapraszam na forum !! powoli sie rozkrecamy glownie z imprezami pomagajc innym potrzebujacym
lub <ok>
no zły na maksa ale dzięki pomocy Cienkiego po tej akcji zabraliśmy się za ta cholerna stacyjkę i jak na razie wszystko hula bez zarzutu ostatnio udało mi se nagromadzić troszkę gratów do autka a mianowicie:
- kompletna instalacja z włącznikami i matami grzewczymi
- komplet nowych tarcz przód (wentyl) tył nawiercany nacinany
- komplet do swapa skrzyni biegów
- czujnik dodatkowego zegara ciśnienia oleju (banka)
i jeszcze parę pierdów jak wydobędę to z auta to cyknę foto i zapodam
Jeszcze kilka fotek z ogólnych porządków foto robione telefonem tak wiec sorki za jakość
- kompletna instalacja z włącznikami i matami grzewczymi
- komplet nowych tarcz przód (wentyl) tył nawiercany nacinany
- komplet do swapa skrzyni biegów
- czujnik dodatkowego zegara ciśnienia oleju (banka)
i jeszcze parę pierdów jak wydobędę to z auta to cyknę foto i zapodam
Jeszcze kilka fotek z ogólnych porządków foto robione telefonem tak wiec sorki za jakość