[SŁUPSK] Spoty... Termin 04.01.2013 kto za??
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
Dobry Panowie,
po dłuższej przerwie wygrzebałem się w końcu z roboty,
na wstępie dodam że w końcu dostałem klubowe wlepy VI wersja
Co do spotu...
1. Kto składał zamówienie na pogodę na ten weekend 22-24.07? Nie postaraliście się...
2. Jeśli chodzi o mnie to pasuje mi sobota 23.07, niedziela 24.07
3. Co do miejsca to trzeba byłoby zlokalizować jakąś miejscówkę i przygotować plan B pod daszkiem, może opady będą przelotne i wieczorkiem będzie już ładnie...
Chyba można byłoby wstępnie ogarnąć niedzielę 24.07?
Jak tam u was, komuś nie przypasuje niedziela?
po dłuższej przerwie wygrzebałem się w końcu z roboty,
na wstępie dodam że w końcu dostałem klubowe wlepy VI wersja
Co do spotu...
1. Kto składał zamówienie na pogodę na ten weekend 22-24.07? Nie postaraliście się...
2. Jeśli chodzi o mnie to pasuje mi sobota 23.07, niedziela 24.07
3. Co do miejsca to trzeba byłoby zlokalizować jakąś miejscówkę i przygotować plan B pod daszkiem, może opady będą przelotne i wieczorkiem będzie już ładnie...
Chyba można byłoby wstępnie ogarnąć niedzielę 24.07?
Jak tam u was, komuś nie przypasuje niedziela?
Ja z kolei tę sobotę mam zajętą na bank. W zasadzie od 15:00 nie ma mnie dla nikogo. No ale ... Najwyżej będę miał nieobecność. Co do miejscówki - jest mi obojętnie. Sławno, Koszalin, Słupsk, Szczecin, Warszawa... - co Wam tylko przyjdzie do głowy.
Inna sprawa, że pogoda ma być kiepska. Skoro już wydawać kasę na paliwo to może odczekać na jakieś słoneczniejsze dni. Grill, itp., itd.
A już tak całkiem na marginesie: Ilu mamy chętnych??
Inna sprawa, że pogoda ma być kiepska. Skoro już wydawać kasę na paliwo to może odczekać na jakieś słoneczniejsze dni. Grill, itp., itd.
A już tak całkiem na marginesie: Ilu mamy chętnych??