Kup normalne Boscha mażą taj jak banany a wyglądaja klasycznie - co do kosmetyków to Farecla wiadomo na plus, woski niska półka cenowa ale moga być dobre, jak masz kasę to Megs'a
bardzo polecam, świetny środek. zamiast tracić czas na polerowanki itp rozprowadzasz te mleczko, ścierasz je jednym ruchem ręki i samochód lśni jak ta lala
i po weselu!!!! ale sie dzialo! swiadek dzien wczesniej zrobil sobie cos z noga i musialem zmienic! limuzyna popsula sie u zony przed domem i mielismy 15 minut na znalezienie auta i trafienie do kosciola i wiele innych niespodzianek!!!! ale pogoda byla super i cala reszta byla super nawet kapela powiedziala ze nie byli jeszcze na takiej imprezie! Audi pojechalem na poprawiny, gdy smigalem po miescie nie bylo osoby ktora by sie nie odwrucila a na poprawinach kazdy mnie przeklinal ze nie pojechalem audi na slub!!!!
10 września czeka mnie to samo 8-)
Na tą chwile są 3 opcje na auta którym pojedziemy (do przejechania nie ma za wiele w sumie może ze 2km) Jeśli Aneta się zmieści z suknią do B4 to też bym chciał pojechać swoim <ok>
Ja też chciałem moja jechać ale życie płata różne figle i pojechałem kolegi cabrio, ważne ,że audi. Gdybym miał audi gotowe to bym leciał nią bez 2 zdań, jak mój ,,kuzyn'' aż się łezka kręci i wspomnienia fajne ma <ok>