Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[90 B3 2,2E KV]

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 19 lip 2011, 22:13

Ale sobie targacie berety, najgorszy poczatek tematu jaki widzialem :mrgreen: Wezcie ode mnie 3a, a ja zawine to ng czy kv <ok>

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 19 lip 2011, 22:18

keczy pisze:Ale sobie targacie berety, najgorszy poczatek tematu jaki widzialem :mrgreen: Wezcie ode mnie 3a, a ja zawine to ng czy kv <ok>
eee znasz mnie ja delikatnie zwróciłem uwgaę ze jest mała rozbierznosc i za to zostałem wywany od zjadacza rozumów i innych takich tam najgorszych .. teraz kolega ma duzo do powiedzenia ale zobaczysz jak bedzie cicho jak sam wkoncu dojdzie do tego co ma naprawdę ;-)

chmiel25
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: chmiel25 » 19 lip 2011, 22:54

Oj wy jak dzieci !

Duo z cała sympatia ale w pierwszym poście pocisnołeś mlodemu strasznie!

Dalsza kłotnia jest bez sensu bo ktoś wpakował Ng w miejsce KV i tyle.

Audi fajne i każdy stary klamot ma swoje braki a wy zamiast mu pomóc i zmotywawać do pracy i uzupełnienia braków robicie tu wioske!!

Duo Czyżby kolega sprzątnoł o auto sprzed nosa??
:mrgreen:

Weżcie sie przeprości i koniec.

Właściciel spisze sobie symbol z bloku silnika lub zrobi zdjecie jeśli chce i to rozwieje wszelkie problemy.

Pozdrawiam

Ps mis ie podobuje to AFDI i ze zdjeć to NG (sorry musiałęm :-P )

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 19 lip 2011, 23:15

Ludzie dajta troche spokój ! tak pomagacie nowej osobie w temacie audi ? i nie wiem co wy do cholery macie do tego wieku taka satysfakcja że komuś pociśniecie bo jest młodszy o pare lat ? no to naprawde możecie uważać się za dorosłych ;-)

duo, stwierdziłeś fachowym okiem że auto ulep tak ? założę się że za jakiś czas to audi będzie naprawde dopieszczonym samochodzikiem .

Planujesz jakieś większe modyfikacje wprowadzić ? jakieś lepsze koło ?

Jak dla mnie to od razu zdejmuj te chromy z błotników bo niszczy wizerunek :-/

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 19 lip 2011, 23:16

nic nie pocisnąłem napisałem co widzę i tyle ... czy szczerość równa sie złośliwość i obelgi ? to co miałem napisać jaka jest zajebist...a i ze w oryginale mimo ze nie jest ? lepiej usłyszeć co sie ma nie tak jeżeli sie tego samemu nie widzi zeby to wszystko przywrocic do oryginału np. jezeli ktos chce ?! nawet jak spisze to czy nie moze być ng na bloku kv-ki ? sorry ale plucie komuś w twarz i wmawianie ze deszcz pada to nie moja bajka .. ale ja sie juz przyzwyczailem ze za swoją szczerość i za to ze zawsze ma wlasne zdanie jestem odbierany jako zarozumiały i przemądrzały ... ale kto mnie zna "z reala" to wie jaki jestem .. tyle :!:

chmiel25
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: chmiel25 » 19 lip 2011, 23:26

Duo prosze pierwszy post i żeś mlodemu pojechał po rajtach. Mogłeś choć trochę go oszczedzic :-P

Ps nie da sie złozyc góry od NG na dole od KV bo maje inne średnice tłoków, Zresztą nieważne.

Lipa będzie jak będzie na bloku KV :mrgreen:

Loooozzz jak dla mnie fajna 90 tka i niewiele masz młody do zrobienia :mrgreen:

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 19 lip 2011, 23:42

chmiel25 pisze:Duo prosze pierwszy post i żeś mlodemu pojechał po rajtach. Mogłeś choć trochę go oszczedzic :-P

Ps nie da sie złozyc góry od NG na dole od KV bo maje inne średnice tłoków, Zresztą nieważne.

sam doskonale wiesz ze góra to NG .. nie no wyjde z siebie chyba dzisiaj TO NIE MOŻE BYĆ KV :!: :mrgreen:

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Zbyszek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABK

Post autor: deejay.ftb » 20 lip 2011, 01:53

Dziewczyny, nie kloccie sie bo polamiecie paznokcie. Normalnie strach juz cokolwiek napisac na tym forum zeby nie dostac po lbie, jeszcze troche i bedzie drugie cultstyle.pl.

auto klawe, tylko te obwodki na blotnikach powinny poleciec precz.

pokoj.

chmiel25
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: chmiel25 » 20 lip 2011, 14:13

duo pisze:
chmiel25 pisze:Duo prosze pierwszy post i żeś mlodemu pojechał po rajtach. Mogłeś choć trochę go oszczedzic :-P

sam doskonale wiesz ze góra to NG .. nie no wyjde z siebie chyba dzisiaj TO NIE MOŻE BYĆ KV :!: :mrgreen:
Duo ja wiem ty wiesz Ale sa dwie jedna grzeczna druga nie <piwo>

Z tym KV na bloku chyba niedokońca zrozumiałeś <rotfl>

pozdro

Awatar użytkownika
Garo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Garo » 21 lip 2011, 17:56

Opini i rad w tym temacie jest prawie nic, większość krytyki i sprzeczek :mrgreen: A kolektor tak czasem nie można z NG do KV?, a oba silniki są na KE-jetronic więc ktoś coś mógł pomieszać :mrgreen: Auto do małych poprawek ale da rade zrobić ;-) Mi się podoba 90 tka <ok>

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 21 lip 2011, 22:31

Garo pisze:Opini i rad w tym temacie jest prawie nic, większość krytyki i sprzeczek :mrgreen: A kolektor tak czasem nie można z NG do KV?, a oba silniki są na KE-jetronic więc ktoś coś mógł pomieszać :mrgreen: Auto do małych poprawek ale da rade zrobić ;-) Mi się podoba 90 tka <ok>
ale kv ma zupelnie inny osprzet niz ng i nie zamiennie miedzy sobą

Awatar użytkownika
SzymekB
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: SzymekB » 21 lip 2011, 23:04

Co jak co ale jest to 2.3 Ng......

Ale coż za różnica. W papierach ludzie mają czasem burdel. Widziałem Ng które miało w papierach wpisane 2.2. Na bloku było Ng.

KV jest paliwozerny :-P

A co do auta, to jeden z tych ładniejszych kolorów jakie były, ładnie wygląda, dbaji poprawiaj oby słuzyła jak najdłuzej ;-)

Ng brzmi lepeij :-P

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 21 lip 2011, 23:29

SzymekB pisze:Co jak co ale jest to 2.3 Ng......

Ale coż za różnica. W papierach ludzie mają czasem burdel. Widziałem Ng które miało w papierach wpisane 2.2. Na bloku było Ng.

A co do auta, to jeden z tych ładniejszych kolorów jakie były, ładnie wygląda, dbaji poprawiaj oby słuzyła jak najdłuzej ;-)

ja znam takiego co miał taki jeden zółty samochód w ktorym diagnosta sie pomylil i przy pierwsze rejestarcji wklepał ze to quattro i co .. podejrzewam ze teraz tez nie jeden ma zagadkę gdzie są napędy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
andi77
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: andi77 » 21 lip 2011, 23:34

duo pisze:podejrzewam ze teraz tez nie jeden ma zagadkę gdzie są napędy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Z doświadczenia wiem, że większość laików myśli... że każde audi ma napęd ,,Q" :lol:

Awatar użytkownika
SzymekB
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: SzymekB » 21 lip 2011, 23:36

duo pisze:
SzymekB pisze:Co jak co ale jest to 2.3 Ng......

ja znam takiego co miał taki jeden zółty samochód w ktorym diagnosta sie pomylil i przy pierwsze rejestarcji wklepał ze to quattro i co .. podejrzewam ze teraz tez nie jeden ma zagadkę gdzie są napędy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Heh to u nas koles kupił a4 quattro . Pozniej przyszła zima . Koles troche sniega na podjezdzie i nie wyjedzie .... Mowi do syna wysiadaj.. syn idzie patrzy pod auto i krzyczy

- Ej tata tu mostu nie ma <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>

FAKT AUTENTYCZNY mogą to potwierdzic mieszkancy miedzybrodzia bialskiego :mrgreen:

Ja znowu nie mam wbite w dowodzie quattro . Ani w B4 ani w A4..... :roll: :roll:

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl