[90 B3 2,2E KV]
eee znasz mnie ja delikatnie zwróciłem uwgaę ze jest mała rozbierznosc i za to zostałem wywany od zjadacza rozumów i innych takich tam najgorszych .. teraz kolega ma duzo do powiedzenia ale zobaczysz jak bedzie cicho jak sam wkoncu dojdzie do tego co ma naprawdękeczy pisze:Ale sobie targacie berety, najgorszy poczatek tematu jaki widzialem :mrgreen: Wezcie ode mnie 3a, a ja zawine to ng czy kv <ok>
Oj wy jak dzieci !
Duo z cała sympatia ale w pierwszym poście pocisnołeś mlodemu strasznie!
Dalsza kłotnia jest bez sensu bo ktoś wpakował Ng w miejsce KV i tyle.
Audi fajne i każdy stary klamot ma swoje braki a wy zamiast mu pomóc i zmotywawać do pracy i uzupełnienia braków robicie tu wioske!!
Duo Czyżby kolega sprzątnoł o auto sprzed nosa??
:mrgreen:
Weżcie sie przeprości i koniec.
Właściciel spisze sobie symbol z bloku silnika lub zrobi zdjecie jeśli chce i to rozwieje wszelkie problemy.
Pozdrawiam
Ps mis ie podobuje to AFDI i ze zdjeć to NG (sorry musiałęm )
Duo z cała sympatia ale w pierwszym poście pocisnołeś mlodemu strasznie!
Dalsza kłotnia jest bez sensu bo ktoś wpakował Ng w miejsce KV i tyle.
Audi fajne i każdy stary klamot ma swoje braki a wy zamiast mu pomóc i zmotywawać do pracy i uzupełnienia braków robicie tu wioske!!
Duo Czyżby kolega sprzątnoł o auto sprzed nosa??
:mrgreen:
Weżcie sie przeprości i koniec.
Właściciel spisze sobie symbol z bloku silnika lub zrobi zdjecie jeśli chce i to rozwieje wszelkie problemy.
Pozdrawiam
Ps mis ie podobuje to AFDI i ze zdjeć to NG (sorry musiałęm )
Ludzie dajta troche spokój ! tak pomagacie nowej osobie w temacie audi ? i nie wiem co wy do cholery macie do tego wieku taka satysfakcja że komuś pociśniecie bo jest młodszy o pare lat ? no to naprawde możecie uważać się za dorosłych
duo, stwierdziłeś fachowym okiem że auto ulep tak ? założę się że za jakiś czas to audi będzie naprawde dopieszczonym samochodzikiem .
Planujesz jakieś większe modyfikacje wprowadzić ? jakieś lepsze koło ?
Jak dla mnie to od razu zdejmuj te chromy z błotników bo niszczy wizerunek
duo, stwierdziłeś fachowym okiem że auto ulep tak ? założę się że za jakiś czas to audi będzie naprawde dopieszczonym samochodzikiem .
Planujesz jakieś większe modyfikacje wprowadzić ? jakieś lepsze koło ?
Jak dla mnie to od razu zdejmuj te chromy z błotników bo niszczy wizerunek
nic nie pocisnąłem napisałem co widzę i tyle ... czy szczerość równa sie złośliwość i obelgi ? to co miałem napisać jaka jest zajebist...a i ze w oryginale mimo ze nie jest ? lepiej usłyszeć co sie ma nie tak jeżeli sie tego samemu nie widzi zeby to wszystko przywrocic do oryginału np. jezeli ktos chce ?! nawet jak spisze to czy nie moze być ng na bloku kv-ki ? sorry ale plucie komuś w twarz i wmawianie ze deszcz pada to nie moja bajka .. ale ja sie juz przyzwyczailem ze za swoją szczerość i za to ze zawsze ma wlasne zdanie jestem odbierany jako zarozumiały i przemądrzały ... ale kto mnie zna "z reala" to wie jaki jestem .. tyle :!:
Duo prosze pierwszy post i żeś mlodemu pojechał po rajtach. Mogłeś choć trochę go oszczedzic
Ps nie da sie złozyc góry od NG na dole od KV bo maje inne średnice tłoków, Zresztą nieważne.
Lipa będzie jak będzie na bloku KV :mrgreen:
Loooozzz jak dla mnie fajna 90 tka i niewiele masz młody do zrobienia :mrgreen:
Ps nie da sie złozyc góry od NG na dole od KV bo maje inne średnice tłoków, Zresztą nieważne.
sam doskonale wiesz ze góra to NG .. nie no wyjde z siebie chyba dzisiaj TO NIE MOŻE BYĆ KV :!: :mrgreen:chmiel25 pisze:Duo prosze pierwszy post i żeś mlodemu pojechał po rajtach. Mogłeś choć trochę go oszczedzic
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Duo ja wiem ty wiesz Ale sa dwie jedna grzeczna druga nieduo pisze:sam doskonale wiesz ze góra to NG .. nie no wyjde z siebie chyba dzisiaj TO NIE MOŻE BYĆ KV :!: :mrgreen:chmiel25 pisze:Duo prosze pierwszy post i żeś mlodemu pojechał po rajtach. Mogłeś choć trochę go oszczedzic
Z tym KV na bloku chyba niedokońca zrozumiałeś <rotfl>
pozdro
ale kv ma zupelnie inny osprzet niz ng i nie zamiennie miedzy sobąGaro pisze:Opini i rad w tym temacie jest prawie nic, większość krytyki i sprzeczek :mrgreen: A kolektor tak czasem nie można z NG do KV?, a oba silniki są na KE-jetronic więc ktoś coś mógł pomieszać :mrgreen: Auto do małych poprawek ale da rade zrobić Mi się podoba 90 tka <ok>
Co jak co ale jest to 2.3 Ng......
Ale coż za różnica. W papierach ludzie mają czasem burdel. Widziałem Ng które miało w papierach wpisane 2.2. Na bloku było Ng.
KV jest paliwozerny
A co do auta, to jeden z tych ładniejszych kolorów jakie były, ładnie wygląda, dbaji poprawiaj oby słuzyła jak najdłuzej
Ng brzmi lepeij
Ale coż za różnica. W papierach ludzie mają czasem burdel. Widziałem Ng które miało w papierach wpisane 2.2. Na bloku było Ng.
KV jest paliwozerny
A co do auta, to jeden z tych ładniejszych kolorów jakie były, ładnie wygląda, dbaji poprawiaj oby słuzyła jak najdłuzej
Ng brzmi lepeij
ja znam takiego co miał taki jeden zółty samochód w ktorym diagnosta sie pomylil i przy pierwsze rejestarcji wklepał ze to quattro i co .. podejrzewam ze teraz tez nie jeden ma zagadkę gdzie są napędy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:SzymekB pisze:Co jak co ale jest to 2.3 Ng......
KV jest paliwozerny
Ng brzmi lepeij
duo pisze:ja znam takiego co miał taki jeden zółty samochód w ktorym diagnosta sie pomylil i przy pierwsze rejestarcji wklepał ze to quattro i co .. podejrzewam ze teraz tez nie jeden ma zagadkę gdzie są napędy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:SzymekB pisze:Co jak co ale jest to 2.3 Ng......
KV jest paliwozerny
Ng brzmi lepeij
Heh to u nas koles kupił a4 quattro . Pozniej przyszła zima . Koles troche sniega na podjezdzie i nie wyjedzie .... Mowi do syna wysiadaj.. syn idzie patrzy pod auto i krzyczy
- Ej tata tu mostu nie ma <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
FAKT AUTENTYCZNY mogą to potwierdzic mieszkancy miedzybrodzia bialskiego :mrgreen:
Ja znowu nie mam wbite w dowodzie quattro . Ani w B4 ani w A4..... :roll: :roll: