fajnie by bylo jak by ktos podzielił sie info jak mozna naprawic za pomocą klejuczarekj pisze:Koszt tego elementu w serwisie to ok 200 złotych. Da się to skutecznie naprawić przy pomocy kleju do szyb samochodowych.
[ 80 B3 2.0 E ] Drążek zmiany biegów
grze nie pod autem odciagnac gumowe zabezpieczenie odkrecic jedąsrubke puzniej w srodku wyjecie tunelu przedniego zdiecie mieszka odkrecenie srub i masz w reku to
szukalem niby trafiaja sie w sprzedazy ale ciezko trafic nie wydarty konkretnie wyciera sie gniazdo w ktorym ten czop (kóla) sie porusza koszt tego gniazda plastikowego w aso ponad 200 zł
[ Dodano: 2011-07-21, 21:36 ]
szukalem niby trafiaja sie w sprzedazy ale ciezko trafic nie wydarty konkretnie wyciera sie gniazdo w ktorym ten czop (kóla) sie porusza koszt tego gniazda plastikowego w aso ponad 200 zł
[ Dodano: 2011-07-21, 21:36 ]
widocznie jest jezeli koszt znikomy przy kupnie kleju np.do szyb kilku tak jezdzi sa zadowoleni a robili to ladnych klika miechów temubobsley6 pisze:Nie ma sensu tego naprawiac, szybciej , łatwiej i taniej bedzie zakupic i wymienic całosc. Swojego czasu tez sie zastanawiałem swojego czasu nad naprawą ale stwierdziłem ze nie ma żadnego sensu .
Wymieniłem część na używaną około 3 lata temu i do tej pory jest ok
-
- Forum Audi 80
A ja głupi jeżdżę audi ponad rok i zawsze wduszałem lewarek przy wstecznym :mrgreen:PieterB pisze:czyli normalnie, bo tu się kolego nie wciska lewarkakrzysiek1980 pisze:Witam jestem nowy na forum mam taki problem przy wrzuceniu biegu wstecznego nie potrzebuje wciskać lewarka wsteczny wchodzi bez wduszenia i z wduszeniem co się mogło stać