VAGoVWisko k/Opola 23-24 Lipca 2011
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dydo, harry, kolczat, wampir i reszta, dzieki ze moglem spędzić w waszym towarzystwie sobotnie popołudnie. Tutaj szczególne podziękowanie dla Krzyśka, ze mnie przygarnął pod skrzydło i dla harrego za wytlumaczenie kilku rzeczy.
mam nadzieje, ze to nie ostatnia impreza w takim doborowym towarzystwie i ze jeszcze kiedys sie spotkamy i na spokojnie cos wychylimy
pozdrawiam, do zoba znowu
mam nadzieje, ze to nie ostatnia impreza w takim doborowym towarzystwie i ze jeszcze kiedys sie spotkamy i na spokojnie cos wychylimy
pozdrawiam, do zoba znowu
dzieki wszystkim za mile spedzony czas impreza mysle udana mimo iz do Nysy to jeszcze troche brakuje ale mimo wszystko bylo niezle jedno jest pewne nastepnym razem jak bede sie wybieral na zlot to na 2 dni wtedy spokojnie bedzie mozna sie napic hehehe
pozdro dla Całej ekipy i najmłodszej miłośniczki Audi - Julki (Harry śliczna córa)
pozdro dla Całej ekipy i najmłodszej miłośniczki Audi - Julki (Harry śliczna córa)
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
maniek75, kurcze szkoda ze nie daliscie znac wczesniej, ale juz i tak byla pozna godzina, ja musialem wracac bo sie godzina policyjna na mojej wsi zaczynala lada chwila i znowu problemy ze stanem technicznym pojazdu... <:P>
jak zwykle mila atmosfera i wlasnie tak kocham spedzac sobotnie popoludnia, dla mnie takie zloty moga byc co tydzien ;]
jak zwykle mila atmosfera i wlasnie tak kocham spedzac sobotnie popoludnia, dla mnie takie zloty moga byc co tydzien ;]