trzeba trzymać kciuki zeby sie coś zaczęłó dziać .. poki co jestem umowiony na odbior auta w okolicach weekendu lub tuż po :mrgreen: B4 usa juz w warsztacie czeka na compi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Tighe pisze:Chopy nic się nie dzieje a tu już 3 strony, poczekajmy na jakieś newsy <ok>
[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ty sie kobietą tak nie przejmuj one tak mają i to nic złego - taka ich natura ja tam jestem wyrouzmiały .. za to zona sie nie czepia ze wszedzie sie czesci walają nawet pod łóżkiem w sypalni w tej chwili lezy komplet lamp tylnych usa do 100C4 :mrgreen:Fanthom pisze:duo, broni swojego zawziecie xD...swoja droga chcialbym zeby moja dziewczyna tak krotko zastanawiala sie w sklepie nad zakupem bluzki jak Ty zastanawiasz sie nad kupnem kolejnej audi :roll:
Temat do wnikliwego sledzenia!
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To chociaz zerknij czy sie powoli nie wygina bo dalej martwie sie o lampy. Ty to wiem ze dasz rade to sie nie ma co martwic <czapa> .duo pisze:cały czas dajemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Słonik pisze:To elegancko, dacie rade .duo pisze: dlatego jest metalowe a razem wazymy lekko ponad 100kg wiec nie ma strachu :mrgreen:
dlatego mi tyle passat ostatnio spalil, więcej Cie nigdzie ze sobą nie wezmę :mrgreen: na dodtek kompletne ACE w bagażniku leżało plus ja 60kg to razem milion kilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Mabrothrax pisze:To ja sam ważę więcej niż wy dwoje :mrgreen:duo pisze:dlatego jest metalowe a razem wazymy lekko ponad 100kg wiec nie ma strachu :mrgreen:Słonik pisze: Tylkołózka nie połamcie bo szkoda lamp <rotfl2> .
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt: