[b3] Rozstaw śrub czopu tylnego w b3 i b4 pod tarcze.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
[b3] Rozstaw śrub czopu tylnego w b3 i b4 pod tarcze.
Czy może mi ktoś powiedzieć, czy czopy pod tarcze w b3 i b4 mają ten sam rozstaw śrub aby przymocować je do belki tylnej?
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Mam tylną belkę z avanta wraz z kompletnym systemem hamulcowym opartym na tarczach i czopów z b4 nie zamontuje do belki z b3 na bębnach, bo otwory nie pasują jeśli by się okazało, ze np. belka z coupe/cabrio/90/80 z ABS ma takie same otwory to tylko belkę kupię.
A jak nie to albo przerobie czopy które mam a Avanta albo zakupię belkę z w.w. samochodów plus czopy (o ile łożyska i piasta są takie same).
A jak nie to albo przerobie czopy które mam a Avanta albo zakupię belkę z w.w. samochodów plus czopy (o ile łożyska i piasta są takie same).
rozstaw śrub w belce jest taki sam na czopy, ponieważ zakladalem czopy z b4 do b3 :-> tak samo podejdą z z bębnów czy to z tarczówek a łożyska tez pasują.
[ Dodano: 2012-10-28, 23:37 ]
Mam takie pytanie, ma ktoś może ABS z tyłu z bębnami? jak to wygląda? może jakieś zdjęcia bądź rysunek bo szukam i nie mogę znaleźć :-|
[ Dodano: 2012-10-28, 23:37 ]
Mam takie pytanie, ma ktoś może ABS z tyłu z bębnami? jak to wygląda? może jakieś zdjęcia bądź rysunek bo szukam i nie mogę znaleźć :-|