Subwoofer - pod siedzeniem?
jeśli mówimy o subach pod siedzenia takiej firmy jak VK itp to lepiej dać sobie spokój i zatankować auto do końca w Cabrio gdzieś na forum było pokazane jak ktoś wsadził 16nastki pod ,,kanape" ale było to raczej w miejsce pod siedziskiem tapicerka chyba miejsce nie trudne do kopnięcia;) jak to grało nie wiem nie mi to oceniać ale budę chyba trzeba ciąć
mezik0 ale tam nie wlezie żaden z dostępnych na aukcjach subów. Minimalna wysokość nawet dla suba na szesnastkach to 80mm, a ja z ledwością zmieściłem tam klocka o wysokości 40mm, a i to styka się z zawieszeniem pianki siedziska. Może po wyrezaniu dziury w podłodze dałoby się to zrobić ale przeszkodą znowu staje się zbiornik paliwa. Jedyne co tam można zmieścić bez poważniejszych nakładów finansowych to generator "wrażeń". Dwa takie umieszczone centralnie pod tyłkami pasażerów prawdopodobnie szybko doprowadzą ich do torsji, ale po co komu do odsłuchu pasażerownie?
sorewicz :DD źle napisałem to cabrio miało tam wsadzone po prostu 16nastki a generator wrażeń nie wiem ja u siebie pod siedzenie wsadziłem tylko kable i to tyle;) ogólnie chyba lepiej zatankować auto albo zebrać na coś co naprawdę ma ręce i nogi i gra więc nie wiem jak to tam jest;) no ale jeśli kolega ma to może zróbcie fotostory opiszcie to bo ja bynajmniej jestem ciekaw;)
Kiedyś siedziałem nad czymś takim w golfie II, przymocowane do podłogi śruby na przelot. Czy działa? cholercia i to jak, basu żadnego nie daje ale za to lusterkami trzęsie. Powracająć do tematu suba, każdy podkreślam każdy jest dużo lepszy od tego wynalazku.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 12:29 przez kraz73, łącznie zmieniany 1 raz.