Witajcie,
Mam na imię Marek i od 3 dni jestem posiadaczem Audi 80 B3/B4 z 90r 1.6 TD (1 własne auto)
Jest w nim trochę do zrobienia, ale mam nadzieje, że wspólnymi siłami doprowadzimy je do porządku;)
Pozdrawiam.
Witam!
Jestem Sebastian z kowal (woj.pomorskie). Jestem szczęśliwym posiadaczem mojej czarnej perełki czyli Audi 90 b3 z silniczkiem 2.2 136km na mechanicznym wtrysku. O forum dowiedziałem sie kiedy szukałem info na temat elektryczych szyb w mojej audi.
Pozdrawiam wszystkich audimaniakow:)
Witajcie. Jestem Marcin. Niedawno stałem się posiadaczem audi 80 B3 1.6D o mocy 54 koników Jestem z woj. opolskiego. Znalazłem te forum w przeszukiwaniu internetu i szukaniu inspiracji oraz porad dla niedoświadczonego posiadacza tegoż oto audika. Życzę wam jak i sobie miłej współpracy.
Cześć wszyskim. Mam na imię Mariusz jestem z Torunia, własnie nabyłem i dziś odebrałem dowodzik rejestracyjny mojej niuni, Audi 80, B4, 2.0, Sedan, 1993, benzyna+lpg. POZDRO
Witam. Nazywam się Bartek, pochodzę z Chynowa woj.mazowieckie jeżdżę Audi 80 B3 1998r 1.8S. O klubie dowiedziałem się szukając odpowiedzi na pytania odnośnie mojej pszczółki
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów!
WITAM NA IMIE MAM MARCIN AUDI 80 B-4 2.3 NG SEDAN LATANICE WOJ.SWIETOKRZYSKIE OD 12 LAT PRACUJE W MOTORYZACJI .CHETNIE SLUZE POMOCA
PRACUJE W SERWISIE HYUNDAI W BUSKU ZDROJU WARSZTAT INTALACJIE GAZOWE NAPRAWY AUT NIE TYLKO HYUNDAI WSZYSTKIE MARKI
witam! jestem z woj lubuskiego nabylem niedawno audi b4 2.0 abt na monowtrysku 92r. z forum korzystam od bardzo dawna jezdzac jeszcze b3 z 89r. pozdrawiam wszystkich forumowiczow