a czym sie martwic ? zawsze sie cos z tym zrobi .. w zyciu sa prawdziwe rzeczy ktorymi trzeba sie martwic a nie takie drobiazgiKelis.Zx145 pisze:Też chciałbym sobie kiedyś kupować samochody w ciemno i nie martwić się o to co z nimi dalej będzie Czasem jednak trafiają się prawdziwe okazje, a skoro mówisz, że masz farta do samochodów to pewnie będzie elegancka compi
[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29
Bo duo z zona sa jak ci z "Fani czterech kółek" z Discovery, tyko co innego z autami robi :mrgreen: dobrze ze tylko niektórymi .duo pisze:a czym sie martwic ? zawsze sie cos z tym zrobi .. w zyciu sa prawdziwe rzeczy ktorymi trzeba sie martwic a nie takie drobiazgiKelis.Zx145 pisze:Też chciałbym sobie kiedyś kupować samochody w ciemno i nie martwić się o to co z nimi dalej będzie Czasem jednak trafiają się prawdziwe okazje, a skoro mówisz, że masz farta do samochodów to pewnie będzie elegancka compi
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
oglądałeś dzisiaj? audi quattro było :mrgreen:Słonik pisze:Bo duo z zona sa jak ci z "Fani czterech kółek" z Discovery, tyko co innego z autami robi :mrgreen: dobrze ze tylko niektórymi .duo pisze:a czym sie martwic ? zawsze sie cos z tym zrobi .. w zyciu sa prawdziwe rzeczy ktorymi trzeba sie martwic a nie takie drobiazgiKelis.Zx145 pisze:Też chciałbym sobie kiedyś kupować samochody w ciemno i nie martwić się o to co z nimi dalej będzie Czasem jednak trafiają się prawdziwe okazje, a skoro mówisz, że masz farta do samochodów to pewnie będzie elegancka compi
Ta ogladalem akurat jak to pisałem, fajny odcinek.Krycha pisze:oglądałeś dzisiaj? audi quattro było :mrgreen:Słonik pisze:Bo duo z zona sa jak ci z "Fani czterech kółek" z Discovery, tyko co innego z autami robi :mrgreen: dobrze ze tylko niektórymi .duo pisze: a czym sie martwic ? zawsze sie cos z tym zrobi .. w zyciu sa prawdziwe rzeczy ktorymi trzeba sie martwic a nie takie drobiazgi
Auto wczoraj wróciło na kołach do samego domu. Świetna wyprawa, są tajne zdjęcia robione z passata, na pewno się pojawią jak duo się wyśpi . Najciekawsze jest to że silnik okazał się nieuszkodzony i pięknie pracuje, a właściciel auta w ogóle się nie zna i nie umie rozróżnić awarii sekcji rozdzielacza od awarii zaworów w głowicy. Ale to temat duo, niech on dalej pisze jak o co kaman.
Audi 80 Limited Edition to brzmi dumnie. Niewiele juz tego jezdzi na swiecie. Kolor słuszny bo nie widac na nim tak zabrudzen. Co z silnikiem ? umiera czy juz lekarz wystawil akt zgonu ? Moze warto by bylo przywrocic te 80 B4 do stanu katalogowego. Siekiera w dachu nie poprawi własciwosci jezdnych ewentualnie spalanie wzrosnie. Działaj działaj.
serio myślisz ze nic nie utargowałem ? nie byłbym Duo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:MarcinC pisze:tego to już chyba cholera nikt nie pobije :shock: :shock: :shock:
zaje!@#$% sprawne Compi za 2300PLN :lol: masakra jakaś :mrgreen:
Compi w domu, dzis po przebudzeniu pierwsza myśl to była o Niej i od razu wyjrzałem przez okno żeby spojrzeć na nowy zakup .. dziś mi się zdecydowanie bardziej podoba niż wczoraj ... potem jeszcze raz na spokojnie objerzałem auto tu i tam i o dziwno nie znalazłem "nowy wad" jakto często po zakupach bywa .. potem przejażdżka na szybkie zakupy z żoną - to był chyba pretekst z jej strony żeby się w końcu przejechać bo wcozraj jak wróciliśmy to strasznie lalo i nie miała okazji zapoznać się z nowym autem :mrgreen: ogólnie auto wygląda dobrze i jakoś tam jeździ w tej chwili, ale auto zostaje w domu więc wszystko będzie ogaraniane po kolei jak potrzeba .. niestety póki co kosztem B2. Fotki wrzucę wieczorem bo teraz lece pracować, trzeba teraz troche zwiększyc obroty zeby był czas na compi ... pozdro all
- michael80b3
- Forum Audi 80