Ja mam podlokietnik taki jak Chips...wiec co do pokretel, u mnie po prostu przelozone sa oparcia i nie ma problemu z pokretlami gdyz sa od strony drzwi, na pewno lepszy dostep niz z podlokietnikiem w tunelu srodkowym.ClNEK pisze:wydaje mi sie ze do montowania podlokietnika ponad pokretlem regulacji fotela trzeba byc dosc wysokim, jak tak przymierzam do siebie to wydaje mi sie ze reke mialbym zbyt wysoko
[All] Gadzet - podlokietniki
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
te podłokietniki z allegro nie sa do podpierania sie tylko do ogladania kumpel miał to samo.cos poprawiał, zapomniał o podłokietniku i pękł w połowie :mrgreen: ja sie zastanawiam nad orginalnym podłokietnikiem z A4.wygladaja naprawde niezle.płutno mozna obszyć welurem i bedzie git.mysle ze bardziej wytrzymały niz te z allegro, no zalezy kto sie bedzie na nim opierał tylko czy spasuje...
Panowie mam pytanko bo chce kupic taki podłokietnik http://allegro.pl/item277210374_podloki ... ectra.html i nie wiem czy przypadkiem nie bedzie mi przeszkadzał w obsłudze hamulca recznego a widziałem ze Doc takie cos sobie zrobił. Pomózcie bo mam dylemata.podłokietnik z Allegro