[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
No Panowie, by tradycji stało się zadość dzisiejszy spot odbędzie się nad Zalewem Rybnickim Z cukru nie jesteśmy- jakby miało pokropić to tego jednego spota na deszczu przeżyjemy, zresztą pewnie po chwili zgarniamy się do Maca.
Miejsce spota: Ośrodek Wypoczynku i Rekreacji Pod Żaglami ul. Rudzka 394
Godzina: 19:00
Miejsce spotkania: parking na ul. Podmiejskiej przy basenie krytym niedaleko Elektrowni Rybnik (tam gdzie ostatnio)
Godzina: 18:55 No niech będzie, że punkt 19:00 wyjeżdżamy nad Zalew.
Do kolegi Mortis: doprowadzenie spod Carrefoura dalej aktualne, mój numer masz więc jak nie będę odpowiadał w temacie to wal na kom. Proponuję w okolicach 18:45 gdzieś przy wjeździe na parking hipermarketu.
To tyle tytułem wstępu, do zobaczenia <ok>
Miejsce spota: Ośrodek Wypoczynku i Rekreacji Pod Żaglami ul. Rudzka 394
Godzina: 19:00
Miejsce spotkania: parking na ul. Podmiejskiej przy basenie krytym niedaleko Elektrowni Rybnik (tam gdzie ostatnio)
Godzina: 18:55 No niech będzie, że punkt 19:00 wyjeżdżamy nad Zalew.
Do kolegi Mortis: doprowadzenie spod Carrefoura dalej aktualne, mój numer masz więc jak nie będę odpowiadał w temacie to wal na kom. Proponuję w okolicach 18:45 gdzieś przy wjeździe na parking hipermarketu.
To tyle tytułem wstępu, do zobaczenia <ok>
Dzięki za roczek razem na spotach jak również poza nimi Wczoraj jak zwykle śmiesznie, wesoło no i panienek nie zabrakło Rok przypieczętowany z dobrymi rokowaniami na kolejny okres <ok> Mortiis wpadaj co tydzień, Chuppa zostań jeszcze chwilę, Dydo z Pepkiem dejcie se po strzale- i tak mocie diesle :evil:
Foteczki z małym poślizgiem, to jedziemy...
I tutaj prezes/zarządca/założyciel/pomysłodawca naszych spotów, który rok temu wpadł na genialny pomysł spotów cyklicznych, które odbywają się w Rybniku (zdjęcie z któregoś z poprzednich spotów)
Foteczki z małym poślizgiem, to jedziemy...
I tutaj prezes/zarządca/założyciel/pomysłodawca naszych spotów, który rok temu wpadł na genialny pomysł spotów cyklicznych, które odbywają się w Rybniku (zdjęcie z któregoś z poprzednich spotów)