ATLAS pisze:A co z Tramontami robisz? Na handel? Przecież te 19" też chciałeś sprzedać wcześniej
wlasciciel tramontow chce je nadal sprzedac, a ja tylko przekladam rotory <nutka> bo mają też 40 śrubek <czesiek>
19 będą przymierzane do S2000 znajomka na mega ujemnym kącie - oby sie napalił :mrgreen:
Harry71 pisze:19'' ladnie wypelnia nadkole
i mozna wjechac gdzie sie chce ale to nie dla mnie.
Niki20 pisze:Tam są dwa komplety
łącznie siedem
do zobaczenia na VAGowisku, bede gdzies w bagazniku leżeć z grillem u dyda w avancie, dziś nie prowadze <urodziny>
Do tej pory myślałem że koło 18" to najwięcej co można wsadzić do b4 Wygląda super na tych kółkach. Naprawdę jestem pełen podziwu. Twoje mody powinny być wzorem dla innych
Bastek pisze:Do tej pory myślałem że koło 18" to najwięcej co można wsadzić do b4 Wygląda super na tych kółkach. Naprawdę jestem pełen podziwu. Twoje mody powinny być wzorem dla innych
to Ty ufa B4 nigdy nie widziałeś ? 100 lat temu tam 19 wsadził
szuan pisze:fiufiu :oops: Obrazek
jakas wiazke trzeba teraz sklecic i przyciski....
Jak zamierzasz przerzucić BC do zegarów a80? przecież tam jest przymocowane wszystko do płyty głównej :?:
nie wiem, nie widzialem tego jeszcze na zywo, mam to za darmo najwyzej pojdzie na sprzedaz.
najpierw zabralem sie za odkopanie alu z tony smaru z przegubu i pylu z klockow, jak juz umylem oczom ukazał sie napis gotti axe 17x9j et 17 made in france, to nie wiadomo, czy to gotti czy tramont <mikolaj> rozkrecilem wszystko i dupa blada, moj rotor ma odrobine wiekszy "próg obręczy" ktory nachodzi na rant i bęben i zostalo albo przetoczyć albo czekać do wiosny na dwa ranty 2.5" :roll:
foto z telefonu juz na zakonczenie dnia, bo za chwile do pracy...
jutro zostanie tylko poskrecać.
aha i jeszcze jeden miły akcent, moje felgi mają rant 1.5" i bęben 6.5", czyli moge dowalic z grubej rury z rozmiarem nowego rantu :mrgreen:
szpule kolegi w przednich felgach to, rant 1.5", a beben 7.5"
jeszcze przetrwac poltorej miesiąca i wracam do gry teraz jedynie zaplacic OC i ogarnąć silnik.
szuan, mój kolega teraz przetoczył OZ MITO II na wyglądająca jak MITO I więc wszystko się da przetoczyć, ale skoro możesz mieć ranty to poczekaj. Ale ranty 2,5 to na przód, a co na tył? Ja mam bębny 6,75", ale na tył musiałem sobie dokupić, bo miałem 7.25", zatem Ci zazdroszczę Te Twoje to 6,5", czy 6,25"? Bo nie wiem jaka jest konstrukcja tych felg.
Będzie pięknie Ty to lubisz iść pod górkę widzę :mrgreen: 3/4 osób by założyło tył s2/compi a ten będzie rzeźbił i bardzo dobrze <ok> Czekam na dalszy rozwój zdarzeń