B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
egzakliKrycha pisze:poprostu nie zdzierży dać 1000zł za kawałek plastiku
do zaspawanej anteny i tylnej klapy jak ulał, poprostu szpahlowózi wlasnie jestem ciekaw jak to bedize sie roznilo od compi
nie ma co sie spuszczać, powtarzam po raz n-ty, to tylko auto z odbitym zębem czasu...
będą kolejne elementy, bedzie up. Tyle z mojej skromnej strony na dziś
byle do poniedziałku :mrgreen: wtedy nawet lampy będą mieć godne spryski :mrgreen:masrepus pisze:No u mnie prawie koniec dłubania przy moim s2 kombi , więc martw się żeby na czas twoje auto miało godny sesji zderzak z przodu .duo pisze:a no to już nic nie muszę wysyłać :mrgreen: Michał kiedy robimy sesję s2 kombi/sedan na stalówkach :?: :mrgreen:
szuan, działaj bo nie widziałem jeszcze sedana z tylnym zderzakiem wyrezanym z dwóch cabrio 2FL. Mi się ten zderzak bardzo podoba u mnie i pewnie w sedanie też będzie git.
PS pisząc 6.5J, litera J nie określa szerokości, oznacza kształt obręczy koła w przekroju. J jest to normalny kształt. Jest też m.in. kształt JJ (moje dwudziestki taki mają), K, JK, B, P i D.
J oznacza, że obszar, na którym siedzi opona jest wgłębienie w kształcie litery J.
Tak napisałem, bo większość ludzi myli to z określeniem szerokości (Kolczat, pozdro ).
szuan, a będziesz zaspawywał otwór po tłumiku końcowym? Bo myślę, że fajny clean look by wyszedł. Ale trzeba byłoby przerobić końcówkę tłumika, by dmuchała w dół.
PS pisząc 6.5J, litera J nie określa szerokości, oznacza kształt obręczy koła w przekroju. J jest to normalny kształt. Jest też m.in. kształt JJ (moje dwudziestki taki mają), K, JK, B, P i D.
J oznacza, że obszar, na którym siedzi opona jest wgłębienie w kształcie litery J.
Tak napisałem, bo większość ludzi myli to z określeniem szerokości (Kolczat, pozdro ).
szuan, a będziesz zaspawywał otwór po tłumiku końcowym? Bo myślę, że fajny clean look by wyszedł. Ale trzeba byłoby przerobić końcówkę tłumika, by dmuchała w dół.