Dzięki za pomoc!
Moją Audi 80-tke "ujeżdżam" od jakichś 7 lat, postanowiłem sobie doprowadzić ją do bardzo dobrego stanu, wymianie uległ przedni zawias (wszystko na oryginałach), paski, filtry, oleje, dokupiłem większość brakujących plastików (nawet mało znaczące detale - ale cieszą), nawet udało mi się własnoręcznie wyszabrować na szrocie (spędziłem pół dnia pod autem - ale warto było) prawie nowy oryginalny układ wydechowy (z logo Audi) za 20zł
Teraz przymierzam się do wnętrza - udało sie dokupić brakujące plastiki do foteli - nic juz nie lata, do tego pare innych pierdółek - ale ciągle brak jednego - drewna. No i ta środkowa konsola mi sie bardzo podoba. Powoli zmierzam do rozkręcenia tego ustrojstwa - ale czasu brak i pomysłów. Wywietrzniki chcę zostawić, raczej pobawić się w obudowanie drewnem, no chyba ze uda sie dokupic te trzy zegary - wtedy może przyjdzie większa rzeźba...
W dalszym ciągu potrzebuję wymiarów elementu drewnianego przychodzącego nad schowek ze strony pasażera - czy ktoś moze zmierzyć i podać w wątku? Chodzi o to że sam chciałbym wykonac ten element - dysponuję zarówno materiałem jak i maszynami do obróbki drewna - a bardzo lubię dłubać przy użyciu tego materiału. Drewniana kierownica (niby oryg. AUDI) też już jest na pokładzie - czas na resztę.
Pozdrawiam!