muahahahaha-i to jest sentencja miesiaca :mrgreen:TstR pisze:No to jak chodzi to po cholerę będziesz te pozostałe pierdoły doczepiał?? No chyba, że chcesz masy nabrać... :lol:spaykee pisze:odpalony bez wody, bez wydechu, bez chgłodnicy, bez alternatora, bez niczego kompletnie, chodzi
[SŁUPSK] Spoty... Termin 04.01.2013 kto za??
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
no koledzy terminarz spotów jest tak napchany że co zerknę w kalendarz to samo zdanie się pojawia codzień : SPOT AUDI, a teraz tak poważnie oczywiście trochę się zaniedbałem przez pracę
Weekend 5-7.08 musimy się spotkać choćby się paliło waliło i grzmiało a auta utknęły by w korkach, tak na marginesie razem z TstR walneliśmy szybki spot na szczecińskiej od świateł z Kołątaja do świateł z Sobieskiego Sorry za tą zadymę, którą ci zostawiłem ale ta A6 na dupie mi się kręciła
Wracamy do tematu spotu...
Która data pasuje? Nie ma odpowiedzi że żadna albo w piątek albo w niedzielę musimy się w końcu spotkać w końcu musze dać Marcinowi ten znaczek 100 żeby sobie przykleił na klapę
05.07.2011 Pogoda 26*C słonecznie
07.08.2011 Pogoda 24*C przelotne opady deszczu
Czekam na konkrety od każdego
Weekend 5-7.08 musimy się spotkać choćby się paliło waliło i grzmiało a auta utknęły by w korkach, tak na marginesie razem z TstR walneliśmy szybki spot na szczecińskiej od świateł z Kołątaja do świateł z Sobieskiego Sorry za tą zadymę, którą ci zostawiłem ale ta A6 na dupie mi się kręciła
Wracamy do tematu spotu...
Która data pasuje? Nie ma odpowiedzi że żadna albo w piątek albo w niedzielę musimy się w końcu spotkać w końcu musze dać Marcinowi ten znaczek 100 żeby sobie przykleił na klapę
05.07.2011 Pogoda 26*C słonecznie
07.08.2011 Pogoda 24*C przelotne opady deszczu
Czekam na konkrety od każdego
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
dobra no to wstępnie robimy chyba niedzielę? 07,08
To jest nas trzech muszkieterów:
MalyGlodek,
TstR,
keyo,
spaykee zapewne też będzie tylko jeszcze nie doczytał, a jak tamRoute 66, Qurczak ??
Marcin_89 odbijemy sobie w następnym tygodniu A jak pojade na polibudę to się odezwę.
Właśnie a zlokalizowaliście jakieś audice jeszcze w słupsku na spoty?
Ja ostatnio widziałem czarną B4 2.0 z wlepą klubową na GS jakiś młody gostek nią jechał ale nie znam numerów dokładnych żebym jechał swoją to bym go obtrąbił i zagadał a tak kicha
To jest nas trzech muszkieterów:
MalyGlodek,
TstR,
keyo,
spaykee zapewne też będzie tylko jeszcze nie doczytał, a jak tamRoute 66, Qurczak ??
Marcin_89 odbijemy sobie w następnym tygodniu A jak pojade na polibudę to się odezwę.
Właśnie a zlokalizowaliście jakieś audice jeszcze w słupsku na spoty?
Ja ostatnio widziałem czarną B4 2.0 z wlepą klubową na GS jakiś młody gostek nią jechał ale nie znam numerów dokładnych żebym jechał swoją to bym go obtrąbił i zagadał a tak kicha
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
https://vaggrouppomorze.fora.pl/Route 66 pisze:Saykee,masz moze strone netowa slupskich golfiarzy?
znowu dałeś ciała i znowu wyemigrowałeś :evil: ale do zoba ziomuś, było mega, gdyby nie banda pedałów co kradli, to by było naprawdę fajnie <ok>Route 66 pisze:ja nie bede bo juz jestem z powrotem w Londynie