prosze cie, mam nadzieje ze ci szybko przejdzie <palma>szuan pisze:teraz podoba mi sie seria + lotka jak u gornika
B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
PILNIE sprzedam audi coupe quattro '88 2.3 NG
silnik 2.3 20V 7a z calym osprzetem razem z kpl klimatyzacją manualną
nowe zawieszenie supersport
dwa komplety aluminiowych kół po 5szt. 16x9 azev i orginał audi 15
za całość cena 5000zł
oei blenda USA do coupe, cena 400pln
działka w górach 7arów, wszystkie media, działka rekreacyjna, miejscowość Zawoja - cena 50.000zł
pilne potrzebne pieniądze dla maniaka audi, to nie są żarty, sprawa jest bardzo poważna, m.in. kregosłup brata. ktoś coś kupi będe bardzo wdzięczny.
foto coupe teraz takie, ktos bedzie powaznie zainteresowany dostanie na meila dokladniejszy, wyrazniejsze i wogole co zapragnie, TYLKO POWAZNE OFERTY!
bez OT prosze, dzieki, pozdrawiam.
silnik 2.3 20V 7a z calym osprzetem razem z kpl klimatyzacją manualną
nowe zawieszenie supersport
dwa komplety aluminiowych kół po 5szt. 16x9 azev i orginał audi 15
za całość cena 5000zł
oei blenda USA do coupe, cena 400pln
działka w górach 7arów, wszystkie media, działka rekreacyjna, miejscowość Zawoja - cena 50.000zł
pilne potrzebne pieniądze dla maniaka audi, to nie są żarty, sprawa jest bardzo poważna, m.in. kregosłup brata. ktoś coś kupi będe bardzo wdzięczny.
foto coupe teraz takie, ktos bedzie powaznie zainteresowany dostanie na meila dokladniejszy, wyrazniejsze i wogole co zapragnie, TYLKO POWAZNE OFERTY!
bez OT prosze, dzieki, pozdrawiam.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
19 cali RH, 2tlg. - 1500zl PILNE!
19x8.5x225.35 przod
19x9.5x225.35 tyl
ranty radinoxx (kuta nierdzewna stal)
ET 75 + 4xadapter (2 ori RH, 2 dorabiane)
foto:
wracając do auta, wymieniłem czujnik temp. zamiennik bosch 84.30zł ten sam jak orginal.
pzdr.
19x8.5x225.35 przod
19x9.5x225.35 tyl
ranty radinoxx (kuta nierdzewna stal)
ET 75 + 4xadapter (2 ori RH, 2 dorabiane)
foto:
wracając do auta, wymieniłem czujnik temp. zamiennik bosch 84.30zł ten sam jak orginal.
pzdr.
a to tego nie czytałem nigdy wczesniej .. se poszukam, spokoszuan pisze:temat poruszany setki razy i nie mam juz sily i checi pisac o tym. szukajka nie gryzie.duo pisze:szuan ten ziomek co sprzedaje to coupe quattro sa foty tego wozu na 19 ... i co on tym quattro jezdził na roznych szerokościach kół :?: :!: