dydo, wszystko zależy od tego, o której Koko czmychnie z roboty, minus godzinę, ze względu na niski prześwit Twój i Kolczata. :mrgreen:dydo85 pisze:ale tak mniej wiecej o któej planujecie z katowic wyjechac
U świstaków
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
A może by tak "na sianeczku, sianie".Kolczat pisze:Pawel jak do mnie dzwonil to mowil zebysmy sobie zorganizowali jakies wyrka (namioty materace)
...bo nie znam pory dnia ani godziny, kiedy może Colt na podwórko wjechać. <zeby>Kolczat pisze:no cos Ty przeciez ja auta nie zostawie samego na cala noc :mrgreen:
Po krótkiej rozmowie z Radkiem propozycja jest aby wyjechać rano (godz. do ustalenia) i przejechać przez Raciszyn czyli SKP u Radka w celu sprawdzenia stanu technicznego autek.
Ja jestem jak najbardziej za.
Możemy się spotkać około 8 tej na parkingu przy Mc'syfie w Sosnowcu. Miejsce większość zna.
Oczywiście nie muszę nikomu przypominać że CB każdy ma. :mrgreen:
Ja jestem jak najbardziej za.
Możemy się spotkać około 8 tej na parkingu przy Mc'syfie w Sosnowcu. Miejsce większość zna.
Oczywiście nie muszę nikomu przypominać że CB każdy ma. :mrgreen:
nie podbije mi przegladu za blache , lampy i co wetdy zrobieKubik pisze:w celu sprawdzenia stanu technicznego autek.
no nie daja sie wyspac... :evil:Kubik pisze:Możemy się spotkać około 8 tej na parkingu przy Mc'syfie w Sosnowcu. Miejsce większość zna.
radio mam, juz nie piszczy ale antene wyrzuciłem z klapy :mrgreen:Kubik pisze:Oczywiście nie muszę nikomu przypominać że CB każdy ma.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja i tak na stacje nie wjade bo progi i zdesiu mi nie pozwola <:P> cb nie bede mial, chyba ze bedzie slonce i pojade bez dachu, bo nie dam sobie znow porysowac klapy... godzina mi obojetna, tylko niech mi ktos esa napisze w piatek kolo 22:00 ze mamy rano jechac, co bym niezabalowal bo urlop w pelni :mrgreen:
Kolczat mi ostatnio pisał ze juz stary jestemKubik pisze:Młody jesteś, jeszcze się wyśpisz.
Irku niestety nie bo to mam juz na około... lece na Świerklany do A1,A4 no i zagranice do sosnowcaIC69 pisze:dydo, nie polecisz przypadkiem przez Pszczynę?
są takie specjalne tasmy czy podkładki pod magnesowa antene zeby nie rysowały lakieruKolczat pisze:bo nie dam sobie znow porysowac klapy...