Co to to nie Pytałem się już 2 facetów na allegro co mają części do Audiczek o ceny za cały zestawik sprysków,zobaczy ile zaśpiewają :lol: A w elektryce to co trzeba będzie grzebać?????? Kupić jakiś oryginalny włącznik czy samemu sobie dorobić??? tylko nie wiem czy nie trzeba będzie kupować nowego zderzaka,ponieważ oryginalny zderzak sedana nie jest w żaden sposób przygotowany pod montaż spryskiwaczy
[ Dodano: 2011-08-01, 22:34 ]
Jeden facet mi odpisał w sprawie sprysków,300zł za cały komplet nie jest tak chyba bardzo tragicznie
Świeci to ładnie bo to jednak soczewka :lol: ,ale AUDI szpeci jak cholera :oops: ,sam kupiłem juz kupe czasu temu i załuje że groszy nie dołozyłem i ori nie kupiłem,ale w moim aucie dużo zmian zaszło także i na lampy przyjdzie czas
Gawlik, jak założysz soczewki to kierunek będziesz musiał przenieść w zderzak bo w tych lampach tam jest postój Popatrz na forum to wszystkiego się dowiesz.
Po pierwsze biała to b3 czarna b4 jeżeli założysz soczewki z b4 do b3 to musisz rezać grill czy by pasowały Angele kwiestia gusty wiem że przy seri chińczyki wyglądają beznadziejnie <ok>
Jar3k, do b3 nie ma wyboru w soczewkach, jedynie cos takiego, ta wersja ejst akurat pomalowana na czarno.
lub zespolone z A90. jesli chces zori soczewki lub cos w stylu co pokazałes na zdjeciu to bedziesz musiał przerobic grill tak jak pisze Zayebatsu, poniewaz lampy z B4 sa krótsze od lamp z B3.