U świstaków
Kolczat, odbije Ci heyah i bedzie spokój :lol: wiec tak kierownik wrócił z urlopu i juz szlaleje :evil: zapowaida grube roboty na druga zmiane w sobote wiec priorytetem jest wykrecenie sie z weekndowego fedrowania... druga pocja tata chce kopac dreny :-x lecz to pół biedy bo wtedy zawsze moge spoźniony dojechac, musze liczyc na to ze gosc od koparki nie bedzie miał czasu
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
To nie podkładka, tylko paprochy, których z niej nie usunąłeś przed położeniem jej na lakier. Kawałek czystej miękkiej szmatki, spełnia tą samą funkcję.Kolczat pisze:no i ta wasza magiczna podkladka wlasnie mi ten lakier porysowala
Nie wyśmiewaj, a i Ciebie wyśmiewać nie będą...gdy się zestarzejesz.Kolczat pisze:..bo jestes stary <:P>
Kubik, wiem, że masz na głowie większy problem, ale właśnie w związku z nim chciałem zapytać, czy Wasz udział w spocie jest nadal aktualny?
Myślę że jak najbardziej tak. Z racji tego że muszę mieć auto do normalnego egzystowania zamiast auto dostawczego kupie osobowe. Taki lajf. Może uda mi się załatwić formalności kredytowe do weekendu i kupić auto.IC69 pisze:Kubik, wiem, że masz na głowie większy problem, ale właśnie w związku z nim chciałem zapytać, czy Wasz udział w spocie jest nadal aktualny?