[All] Czy da sie sprawdzić wyposażenie według nr VIN
[All] Czy da sie sprawdzić wyposażenie według nr VIN
Witam szanownych Kolegów!
Mam takie pytanko, czy da się rozszyfrować wyposażenie po numerze VIN.
Nie mem nigdzie tej magicznej naklejeczki a chciałbym kupić amorki na tył i nie wiem przypadkiem czy moja furka nie była fabrycznie obniżana.
Mam silnik ABK, oryginalne fotele kubełkowe i oryginalne fele 16".
Jeśli ktoś ma dostęp do takich info to numer VIN: WAUZZZ8CZPA007999
Napewno gdzieś można takie info dostać, może w ASO?
Pozdro...
Nie mem nigdzie tej magicznej naklejeczki a chciałbym kupić amorki na tył i nie wiem przypadkiem czy moja furka nie była fabrycznie obniżana.
Pozdro...
Ostatnio zmieniony 26 cze 2012, 23:23 przez vikus, łącznie zmieniany 2 razy.
- killer0123
- Forum Audi 80
Cześć zajrzyj na tą stronke http://www.oilshop.ro/catalog/vagvin.php wpisz VIN a napewno uzyskasz odpowiedź na swoje pytania.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Re: [B4 ABK] Wyposażenie według nr VIN
Masz jeszcze takie opcje jak: zdjac podsufitke jest tam wlepka nad lusterkiem z kodami 3 znakowymi wyposazenia, lub pod wykladzina podlogowa takie same karteczki niedaleko progow drzwi przednich po obu stronach samochodu, no i w kole zapaswowm ale tam masz chyba zamalowana albo co skoro nie mogles znalezc...vikus pisze:Witam szanownych Kolegów!
Pozdro...
A to ciekawe :shock:UFOtm pisze:Masz jeszcze takie opcje jak: zdjac podsufitke jest tam wlepka nad lusterkiem z kodami 3 znakowymi wyposazenia, lub pod wykladzina podlogowa takie same karteczki niedaleko progow drzwi przednich po obu stronach samochodu, no i w kole zapaswowm ale tam masz chyba zamalowana albo co skoro nie mogles znalezc...
Tam są te same kody, co na tej w bagażniku?
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Nie wszystkie ale sa... pierwsze dwie znalazlem jak zmienialem srodek z ciemnego na jasny a teraz jak rozbieralem cala to znalazlem w podsufitce tez...identyczna z kola jest tylko w ksiazce serwisowej ktora tez mialem do mojej eks i do tej tez posiadam :mrgreen:jmm pisze:A to ciekawe :shock:UFOtm pisze:Masz jeszcze takie opcje jak: zdjac podsufitke jest tam wlepka nad lusterkiem z kodami 3 znakowymi wyposazenia, lub pod wykladzina podlogowa takie same karteczki niedaleko progow drzwi przednich po obu stronach samochodu, no i w kole zapaswowm ale tam masz chyba zamalowana albo co skoro nie mogles znalezc...
Tam są te same kody, co na tej w bagażniku?
- killer0123
- Forum Audi 80
Jeżeli wpiszecie numer vin na tej stronie http://www.oilshop.ro/catalog/vagvin.php otrzymacie kompletne informacje o wyposarzeniu jakie ma wasze auto.
- killer0123
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80