AUDI 80 KLUB POLSKA FILMIK KLUBOWICZÓW maj04.05.2011
Wię sytuacja wygląda tak: dzwoniłem kilka razy do kolegi który miał się tym zajmować, pisałem kilka razy na pw do niego i nic. Moja propozycja jest taka żeby ktoś może się zajął stworzeniem tego "filmiku" bo szkoda tylu fotek na darmo tu wrzuconych. W sumie muzykę już też mamy tylko jakoś sensownie to wszysko w całość sklecić.
-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Kelis.Zx145, trzeba mierzyc sily na zamiary - wole sie nie podejmowac i miec czyste konto niz podjac sie i nawalic a o to jak widzimy nietruno, wybaczcie wiec ale nie wezme sie za to.
pawelrybak15, Twoja inicjatywa jest jak najbardziej sluszna - rozszerzaj, organizuj i propaguj <ok> ale o lapaniu materialu do filmu wedlug pomyslu drugiego dyskutujmy we wlasciwym watku bo zaraz nas stad pogonia.
pawelrybak15, Twoja inicjatywa jest jak najbardziej sluszna - rozszerzaj, organizuj i propaguj <ok> ale o lapaniu materialu do filmu wedlug pomyslu drugiego dyskutujmy we wlasciwym watku bo zaraz nas stad pogonia.
OK tylko Ci co wysłali fotki na meila są proszeni wysłać te fotki jeszcze raz na mojego meila koralb3@o2.pl
Jutro zacznę robić i będziemy jeszcze czekać na odp. deejay.ftb,
Jutro zacznę robić i będziemy jeszcze czekać na odp. deejay.ftb,