![pokazywanie :arrow:](https://audi80.pl/images/smilies/ostr.gif)
co jak co, ale kradzież gadżetów to już wszystko przerasta... szkoda słów
Naszemu też się oberwało. :evil: DNO I WODOROSTY VW Mania :roll:Zybi236 pisze:Naqrwieni fani jazdy swoimi Vw po terenie zlotu to inna historia... Jeden kretyn Passatem B5 Variant w pięknym habrowym kolorze na blachach PZL... (jak oświadczył auto tatusia :chytry: ) gustownie dwa razy wpasował się w auto koleszki spaykee raz jebiąc mu po prawych drzwiach a drugi po tylnym kole. Mało tego, całą szopkę odstawił na naszych oczach a potem jeszcze kombinował jak się z tego wykręcić. Na szczęście nasza siła perswazji pozwoliła rozwiązać problem w sposób zadowalający poszkodowanego.
I cale szczescie,ze wiecej juz nie pojedziesz-bo Twoje zachowanie wzgledem innych uczestnikow bylo nizej krytyki-pamietasz jak potraktowales kolege klubowego z zielonego avanta 2.6 quattro na soczewkach z xenonem?Pewnie nie,bo byles niezle wstawiony,ale ja widzialem i slyszalem cala akcje.A pamietasz kolesia w zielonej TT quattro,ktory ci powiedzial na wyjezdzie,ze bardziej beznadziejnej podruby RSa nie widzial w zyciu?Tak,to bylem ja-to taka forma podziekowania za Twoje zachowanie. <ok> Koniec OT.Impreza niestety fajna,zostala popsuta przez pare incydentow i crash testow,ale winic nalezy tu wlasna biernosc,a nie organizatorow.Ja bawilem sie swietnie,poznalem ponownie wielu sympatycznych ludzi,i za to dziekuje.Żeton pisze:dokładnie koledzy to była moja ostatnia vw mania całe dwie noce nie spałem bo czatowałem z namiotu czy jakiś imbecyl nie ma ochoty wkomponować się na iwanie w mojego cukiereczka bo co ja bym wtedy zrobił kasiorę bym wiol i dupa co dalej żenada za rok wole pojechać do Dynowa już ustaliliśmy to z kolesiami ze za rok mania odpada i lecimy na pozadny zlot
I cale szczescie,ze wiecej juz nie pojedziesz-bo Twoje zachowanie wzgledem innych uczestnikow bylo nizej krytyki-pamietasz jak potraktowales kolege klubowego z zielonego avanta 2.6 quattro na soczewkach z xenonem?Pewnie nie,bo byles niezle wstawiony,ale ja widzialem i slyszalem cala akcje.A pamietasz kolesia w zielonej TT quattro,ktory ci powiedzial na wyjezdzie,ze bardziej beznadziejnej podruby RSa nie widzial w zyciu?Tak,to bylem ja-to taka forma podziekowania za Twoje zachowanie. <ok> Koniec
dokładnie ale jeśli mnie dyskusja nie dotyczy to raczej się nie wtrącam i to co myślę zostawiam dla siebie z tym kozakiem może mnie poniosło ale wkurza mnie strasznie jeśli ktoś oczernia cie na forum a ty nic nie zrobiłeś chyba ze ktoś słowo krytyki uważa za coś strasznie złego to już inna sprawaJednak nie kupiłeś sobie forum na własność żeby mi mówić co mam robić <ok>
AMEN ! bylem praktycznie 24h z Zetonem ( no jedynie nie wtedy gdy spał z Babolem w namiocie ) i nie pamietam zeby komus cos powiedzial złego o czyimś aucie a tym bardziej ,,cisnął'' ze cos nie tak . . .P.S z mojej strony to tyle na ten cały beznadziejny temat ja wiem ze bylem w porządku i z nikim do żadnego spięcia z mojej strony nie doszło