Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
czy ja Ci gościu skacze do oczu? chce tylko odpowiedzi na moje pytanie, które zadałem kilka postów wyżej
Nie krytykuj mnie, bo ja tego nie robię w Twoim temacie, a jakbym zaczął to robić to byśmy mieli spory ubaw. Do tej pory nie brałem udziału w tej śmiesznej dyskusji, ale jak czytam to co ty wypisujesz to ręce opadają.
Nie krytykuj mnie, bo ja tego nie robię w Twoim temacie, a jakbym zaczął to robić to byśmy mieli spory ubaw. Do tej pory nie brałem udziału w tej śmiesznej dyskusji, ale jak czytam to co ty wypisujesz to ręce opadają.
pawelrybak15 każdy modzi tyle na ile umie lub na ile go stać, jak byś pisał co aktualnie robisz a nie kogo byś hipotetycznie według Ciebie objechał i nie pisał byś jaka to benzyna jest niedobra to ludzie by nie używali tego tematu jako pośmiewiska. Masz "+" za zaangażowanie i "–" za narcyzm.
Krycha ja Ci powiem co jest nie tak z 1.8T ma jeden cylinder za mało;)
Krycha ja Ci powiem co jest nie tak z 1.8T ma jeden cylinder za mało;)
Ostatnio zmieniony 05 sie 2011, 19:06 przez Chuppa83, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Też miałem tutaj nic nie pisać ale cieżko się powstrzymacKrycha pisze:czy ja Ci gościu skacze do oczu? chce tylko odpowiedzi na moje pytanie, które zadałem kilka postów wyżej
Ręce opadają? ja już nosem ciągne po ziemi, boze.
pawel albo robisz to wszystko specjalnie albo jestes ( CENZURA )
piszesz takie bzdury w co 2gim POSCIE ze naprawde robisz sobie konkretna siare i kupe wrogów- gdzies napisales ze niedlugo ogarniesz auto i zaczniesz jezdzic na zloty- do kogo, gdzie i z kim? z sasiadem? czlowieku bedziesz stal sam i sie beda z Ciebie smiac, jak juz sie nie smieja.
nie chcesz słodzic innym, nie słodz, ale nie obrazaj ich i tego na co ciezko pracuja...
Normalny czlowiek sie tak nie zachowuje, to forum - jesli u kogos mi sie cos nie podoba, nie wyzywam jego i jego auta tylko mowie ze mi to sie nie podoba i tyle, lub ze ja bym zrobil inaczej.
Dla Ciebie Twoje auto jest najlepsze, najszybsze i najzalebistrsze,a wszystko co innego to kupa i porazka. Mylisz sie "kolego" jak to napisales, bo inni za wartosc Twojego auta kupuja preparaty do czyszczenia auta, i jakos nikt tutaj nie wchodzi i nie wypisuje tego w kazdym temacie po tysiac razy na dzien.
Boli Cie 1.8T? smieszny jest? czemu? przeciez to chodzi na pb a nie gazie rozweselajacym?
Musisz zamontowac 3 swoje silniki zeby to objechac, a po chipie jeszcze 4, i co?
Pali malo bo mozna zejsc do 6.5, to jest duzo? to nie kosiarka, nie stac Cie na wache to jazda na nogach, a jak widziales ten silnik na obrazku to co Ty mozesz wiedziec?
Pouczasz innych ze nigdy nie jezdzili PDkiem i nie wiedza ze ta ciagnie caly czas? hahaha, seryjny PD AFV ciagnie od 1500 do 3500 i w innym zakresie nie Istnieje, zrobilem takim paskiem wiecej km niz Ty swoim autem pewnie.
V6 z gazem - wysmiewasz ludzi? bo co? bo jak kogos stac na takie super mocne auto to nie moze gazu zalozyc? super mocne? toc to normalny silnik do sprawnego poruszania sie wrecz powiedzial bym ze mu czasami brak mocy, z Twojego punktu moze to i rakieta, z innych to slimak.
Obudz sie i przestan sobie grabic bo i tak juz ciezko bedziesz mial z tego wybrnac, nie wiem czemu to robisz ale wiedz ze smiech jest po pachy.
Dodam jeszcze ze na wiele Twoich postów bym mogl powiedziec duzo i duzo negowac bo to sa na prawde bzdury jakich matka ziemia nie slyszala ale rob jak chcesz- twoj cyrk <ok>
p.s skopiowalem sobie to wiec jak ktos skasuje to wkleje raz jeszcze, choc nie widze powodu kasacji bo jest cos odnosnie auta.
p.s2 dodam od razu ze nie chce wchodzic w zadne dyskusje, wyrazilem swoje zdanie, tak czy siak przeczytasz to.
narka
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: