[80 B4 2.6 ABC] =>> [80 B4 4.2 ABZ]
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Metal pisze:mikoPKK99 pisze:Kolczat mam jeszcze większą niespodzinkę - ja miałem nawet okazję poznać cię osobiście :shock:
Kolczat pij więcej :mrgreen: :mrgreen:
trzeźwy w miarę był jak rozmawiliśmy przy obiedziekolczat pisze:wybacz no, ale przy kolejnej okazji jak ktos mnie naprowadzi na Twoj samochod to chetnie poznam wrazenia z jazdy po osobistej rozmowie ;]
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
piątków już było kilka, a tu co?Żeby nie robić zbyt mocno ot - w poniedziałek jadę na geometrię i przymierzymy na nowo skręcone kółka, dotoczymy pod to dystans, co by auto na piątek już jakoś wyglądało.
ps. mikołaj, rozwiązałeś problem jaki miales z tyłem?
ps2. na dniach mam dostac info o cene piast do s2 - zamiennik ze sklepu, bo do aso boje się iść oto zapytać :roll:
pzdr
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
w sklepie zapomnieli sprawdzić, natomiast cena brutto w ASO za 1szt piasty z rozstawem 5x112 wynosi, uwaga:gornik pisze:Możesz dać info publicznie lub na pw?szuan pisze: ps2. na dniach mam dostac info o cene piast do s2 - zamiennik ze sklepu, bo do aso boje się iść oto zapytać :roll:
675,09zł
jak pojade zamawiać pompe do sprzęgła, bo mi się skończyła to zabiore nr i popytam ile zamiennik kosztuje w sklepie, ale nie wyjde póki mi nie powiedzą.
sory za OT, pozdrawiam.