Cienki,nie rob OT,a skoro juz musisz cos dodac,to tak jak wspomniales,od tego jest OT.
I zeby zakonczyc definitywnie temat auta Zetona i okrzykow zachwytu,to dodam tylko zaslyszana opinie z Trojmiasta-,,....landrynkowa podruba RS2?A,kojarze,kupil ja jakis pacjent i jezdzi tym pazdzierzem z odpryskami-nikt mu nie chce go malowac,bo to jakis zjechany kolor z motocykla....``-ja tylko cytuje .Pozatym,zeby funkcjonowac na tym forum,trzeba auto dlubac wlasnymi raczkami,bo pozerow sie szybko tu wylawia.I tym optymistycznym akcentem zamykam temat.Przedstawilem swoj puntkt widzenia,i cokolwiek byscie nie pisali,nic tego nie zmieni <ok> ..Pozdrowiska
VW Mania 2011
Route 66,
ps. i denerwuje mnie jeszcze bardziej jesli ktos nazywa druga osobe pozerem mimo ze nie wie ile tak naprawde godzin zostało włozone zeby to auto wyglądało jak wyglada . . . a lakier to inna kwestia , jezeli masz laiernika ktory podejmie sie pomalowania na identyczny kolor jeszcze raz to bardzo bym prosil o namiary :evil:
a Mania jezeli chodzi o ten temat ?
byłem w 2oo9 myslalem ze w tym bedzie lepiej , nie , było gorzej . Za rok napewno mnie tam nie bedzie , wole zaliczyc inne zloty lepiej dopracowane organizacyjnie , z wieksza iloscia porzadnych aut a nie np Golfy za 500 zł ( mimo ze tez mam Golfa ) w których przyjechało 5 łysych w dresach aby sie napierdolic polatac na ,,iwanie'' a na koniec wpierdolic sie komus w auto ktore włozył duzo siana , jeszcze wiecej czasu i to wszystko ,,własnymi raczkami'' !!
jedno dobre ze mi znaczki GTI nie pogineły i TOI-TOI-e były czyszczone chyba nawet po 3 razy dziennie
no akurat w tym Audi trzeba było pogrzebac ,, własnymi raczkami '' . . . zaczynajac od dupereli połamanych zajechanych elemencików po najmniejszy gumowy , ruchomy element w zawieszeniu i uklad napedowy a także wymieniony ,,automat'' ,, własnymi raczkami '' w garazu z kanalem przystosowany do Fiata 126P ! . . nie wszystko jest opisywane i WSZYSTKO jest robione samemu . . . jedynie kolor i wnetrze zostało po poprzednim włascicielu reszta była rozebrana i złożona na nowych czesciach , bo nie sztuka jest odstawic auto do mechanika zeby za wszystko płacic , sztuka jest zrobic to samemu !Pozatym,zeby funkcjonowac na tym forum,trzeba auto dlubac wlasnymi raczkami,bo pozerow sie szybko tu wylawia.
ps. i denerwuje mnie jeszcze bardziej jesli ktos nazywa druga osobe pozerem mimo ze nie wie ile tak naprawde godzin zostało włozone zeby to auto wyglądało jak wyglada . . . a lakier to inna kwestia , jezeli masz laiernika ktory podejmie sie pomalowania na identyczny kolor jeszcze raz to bardzo bym prosil o namiary :evil:
a Mania jezeli chodzi o ten temat ?
byłem w 2oo9 myslalem ze w tym bedzie lepiej , nie , było gorzej . Za rok napewno mnie tam nie bedzie , wole zaliczyc inne zloty lepiej dopracowane organizacyjnie , z wieksza iloscia porzadnych aut a nie np Golfy za 500 zł ( mimo ze tez mam Golfa ) w których przyjechało 5 łysych w dresach aby sie napierdolic polatac na ,,iwanie'' a na koniec wpierdolic sie komus w auto ktore włozył duzo siana , jeszcze wiecej czasu i to wszystko ,,własnymi raczkami'' !!
jedno dobre ze mi znaczki GTI nie pogineły i TOI-TOI-e były czyszczone chyba nawet po 3 razy dziennie
kuniec kropka .Przedstawilem swoj puntkt widzenia,i cokolwiek byscie nie pisali,nic tego nie zmieni <ok>
Cienki,zgodze sie z Toba,ze Mania nie wypadla w tym roku rewelacyjnie,ale winic nalezy tutaj takie jednostki,jak sam napisales-5 lysych w dresach itp.Do organizatorow nie mam zastrzezen,tym bardziej,ze w sobote pomogli nam odzyskac czesc rzeczy ktora zaginela w nocy.Uwazam,ze kazda ekipa,ktora sie nie zna,powinna w jakikolwiek sposob ze soba wspolpracowac i dzialac-mowie tu zarowno o wzajemnej obserwacji aut,namiotow itp,jak tez o blokowaniu jezdzacych pijanych kierowcow oraz informowaniu natychmiastowym ochrony-w przeciwnym wypadku w dalszym ciagu beda crash testy i bojki-a tego nikomu nie zycze.
p.s.
a co do auta Zetona,to tylko uslayszalem opinie,ze auto kupil w takim stanie i nic wiecej nie wiem-ogladalem z bliska i mi sie nie podoba-ale nie bierz tego personalnie-to tylko moje subiektywne zdanie
p.s.
a co do auta Zetona,to tylko uslayszalem opinie,ze auto kupil w takim stanie i nic wiecej nie wiem-ogladalem z bliska i mi sie nie podoba-ale nie bierz tego personalnie-to tylko moje subiektywne zdanie
nikt nie powiedział tutaj ze ma ci się podobać moja podróba rs-a ale na prawdę nie ładnie jest mówić ze ktoś jest pozerem ja nie robię tak jak reszta ze jak zmienię żarówki w podświetlaniu kabiny to od razu zapodaje foty i zawalam serwer w moim temacie było pisane co było zrobione prze zemnie a co nie najwidoczniej nie przeczytałeś go dokładnie a się wypowiadasz tak wiec kończymy ten temat bo tak można by do końca jak się zobaczymy na live to może wtedy dojdziemy do jakiegoś kompromisuRoute 66 pisze:p.s.
P.S Z MOJEJ STRONY TO NA TYLE KOŃCZĘ TA CALA BEZSENSOWNA DYSKUSJE :mrgreen:
https://vaggrouppomorze.fora.plATLAS pisze:Kto poleci jakąś dobrą galerię najciekawszych aut z tego zlotu?
http://www.vwzone.pl/
http://www.pkaudi.pl/forum2/
i na youtube jest pare sympatycznych filmow.Pogrzeb,a napewno znajdziesz ladne fotexy .Pozdrowiska