Route 66,
Pozatym,zeby funkcjonowac na tym forum,trzeba auto dlubac wlasnymi raczkami,bo pozerow sie szybko tu wylawia.
no akurat w tym Audi trzeba było pogrzebac ,, własnymi raczkami '' . . . zaczynajac od dupereli połamanych zajechanych elemencików po najmniejszy gumowy , ruchomy element w zawieszeniu i uklad napedowy a także wymieniony ,,automat'' ,, własnymi raczkami '' w garazu z kanalem przystosowany do Fiata 126P ! . . nie wszystko jest opisywane i WSZYSTKO jest robione samemu . . . jedynie kolor i wnetrze zostało po poprzednim włascicielu reszta była rozebrana i złożona na nowych czesciach , bo nie sztuka jest odstawic auto do mechanika zeby za wszystko płacic , sztuka jest zrobic to samemu !
ps. i denerwuje mnie jeszcze bardziej jesli ktos nazywa druga osobe pozerem mimo ze nie wie ile tak naprawde godzin zostało włozone zeby to auto wyglądało jak wyglada . . . a lakier to inna kwestia , jezeli masz laiernika ktory podejmie sie pomalowania na identyczny kolor jeszcze raz to bardzo bym prosil o namiary :evil:
a Mania jezeli chodzi o ten temat ?
byłem w 2oo9 myslalem ze w tym bedzie lepiej , nie , było gorzej . Za rok napewno mnie tam nie bedzie , wole zaliczyc inne zloty lepiej dopracowane organizacyjnie , z wieksza iloscia porzadnych aut a nie np Golfy za 500 zł ( mimo ze tez mam Golfa ) w których przyjechało 5 łysych w dresach aby sie napierdolic polatac na ,,iwanie'' a na koniec wpierdolic sie komus w auto ktore włozył duzo siana , jeszcze wiecej czasu i to wszystko ,,własnymi raczkami'' !!
jedno dobre ze mi znaczki GTI nie pogineły i TOI-TOI-e były czyszczone chyba nawet po 3 razy dziennie
Przedstawilem swoj puntkt widzenia,i cokolwiek byscie nie pisali,nic tego nie zmieni <ok>
kuniec kropka .