AUDI A4/B5 TDI by Angel
ten znaczek jest niby maly i chyba ale w tym kolorze to z daleka go zobaczyłem mysle co to kur.. i nagle mnie olśniło ze to Ty .. przelatywałeś obok mojego warsztatu i nie widziałeś jak passatem wyjeżdzam z bramyLU_ANGEL pisze:Powiem to tak pożyjemy zobaczymy Nie potwierdzam i nie zaprzeczam...
Przynajmniej drugiej takiej nie ma hehe, a znaczek zawsze moge przemalowac na czarno jak mi sie znudzi...
A tak wystawiłem na otomoto wczoraj właśnie.... na spocie było grubo, pierwsze parkowanie na polanie i JEEEP w trawie był pieniek, konar cholera wie jak to jescze nazwac i suka zawisła, przedni zderzak zrobił sie po stranie pilota jak tortilla z McDonalda, szybka reakcja ludzi ze spota. Czyli jeden poleciał za szpadel, a nastepnych trzech złapało za nadkole i WIOOO do góry.. powolutku wyjechałem do tyłu, i na szczescie nic sie nie stało, jednak zderzak S4 jest pancerny...Jedynie lekki ślad lakieru na pieńku został...
Znaczek S4 ładnie współgra z całym body S4, a znaczek różowy... Hmmm wszytskie kobiety na niego lecą na naszej wsi, nie sposób nie zauważyc i pomylic Mnie z kimś innym...
Znaczek S4 ładnie współgra z całym body S4, a znaczek różowy... Hmmm wszytskie kobiety na niego lecą na naszej wsi, nie sposób nie zauważyc i pomylic Mnie z kimś innym...