Audi 1.8S [SF] 1987 (Blenda)
Od A8?
Ciekawie wygląda
A może orginalne z B3 jak to http://allegro.pl/audi-beta-80-b3-80-b4 ... 30074.html
Muszę oszczędzać na komplet lepszych opon zimowych bo w tym roku czeka mnie dość częste jeżdżenie ponad 60 km po wyjątkowo krętej drodze
A prawko mam od lipca zeszłego roku, a ojciec nie zabardzo był skłonny pozwolić mi jeździć w zime oplem, a audicy jeszcze nie miałem
Ciekawie wygląda
A może orginalne z B3 jak to http://allegro.pl/audi-beta-80-b3-80-b4 ... 30074.html
Muszę oszczędzać na komplet lepszych opon zimowych bo w tym roku czeka mnie dość częste jeżdżenie ponad 60 km po wyjątkowo krętej drodze
A prawko mam od lipca zeszłego roku, a ojciec nie zabardzo był skłonny pozwolić mi jeździć w zime oplem, a audicy jeszcze nie miałem
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Audi Delta wersja szeroka jest super, ale wymaga rezania konsoli tak jak ja to zrobiłem u siebie montując Chorusa. Tylko że z szerokimi Deltami jest ukryty haczyk Jest wersja która pasuje idealnie do deski rozdzielczej 80tek, ale też jest wersja która jest minimalnie za szeroka, ale też wchodzi i nienajgorzej się komponuje
Audi Beta z aukcji podlinkowanej przez Ciebie też jest fajna, ale jak już chcesz radio tego typu to poszukaj Audi Gamma <ok>
Zresztą Delta w tej wersji też występowała
Audi Beta z aukcji podlinkowanej przez Ciebie też jest fajna, ale jak już chcesz radio tego typu to poszukaj Audi Gamma <ok>
Zresztą Delta w tej wersji też występowała
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wyprowadzenie do Auto Checka (o ile jest) to są 3 piny opisane jako Data, Clock i Enabled.
Umożliwia to wyświetlanie częstotliwości nastawionej stacji radiowej na wyświetlaczu Auto Checka
W końcu jak sam pisałeś Audi to hrabia, więc takie wypasy posiada <ok>
Te przyciski niestety nie wiem do czego są, przyciśnij, to sie przekonasz :mrgreen:
Umożliwia to wyświetlanie częstotliwości nastawionej stacji radiowej na wyświetlaczu Auto Checka
W końcu jak sam pisałeś Audi to hrabia, więc takie wypasy posiada <ok>
Te przyciski niestety nie wiem do czego są, przyciśnij, to sie przekonasz :mrgreen: