[ AUDI 80 B4 LIMO 1.9 TDI ] .:: by lukasz92 ::.
[ AUDI 80 B4 LIMO 1.9 TDI ] .:: by lukasz92 ::.
[center] Witam wszystkich Audimaniaków [/center]
Audi 80 rocznik 1993
Silnik 1.9 TDI 90km
Jedyne zmiany względem serii to zmiana kół na Azev C 17/8''.
Na inne zmiany przyjdzie pora
Auto posiadam od 1.5 roku. Staram się o nie dbac i odwdzięcza mi się bezproblemową eksploatacją
Kilka zdjęc : (sory za jakośc...)
[center]Lipiec 2012[/center]
Auto zostało delikatnie obniżone względem serii, niestety nie jest to gwint ale lepsze to niż seria Dołożone zostały listwy zderzaka przedniego z wersji V6, poszukiwania soczewek wciąż trwają :roll:
Pozdrawiam
Audi 80 rocznik 1993
Silnik 1.9 TDI 90km
Jedyne zmiany względem serii to zmiana kół na Azev C 17/8''.
Na inne zmiany przyjdzie pora
Auto posiadam od 1.5 roku. Staram się o nie dbac i odwdzięcza mi się bezproblemową eksploatacją
Kilka zdjęc : (sory za jakośc...)
[center]Lipiec 2012[/center]
Auto zostało delikatnie obniżone względem serii, niestety nie jest to gwint ale lepsze to niż seria Dołożone zostały listwy zderzaka przedniego z wersji V6, poszukiwania soczewek wciąż trwają :roll:
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 16 sie 2012, 18:44 przez lukasz92, łącznie zmieniany 5 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Bardzo fajna czerwień <ok> Jeżeli fotek nie podkręcałeś na kompie to działaj tak dalej bo lakier jest bajka <ok>
Ostatnio zmieniony 08 sie 2011, 22:29 przez Tigeros, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Lakier wygląda dosyć fajnie ale trochę zabawy z nim miałem bo jak ją kupiłem to był zaniedbany.. I teraz dalej cały czas go dopieszczam bo cieszy oko tak kolego, te drzwi były malowane i ktoś źle dobrał kolor i trochę się odróżnia.. Kiedyś trzeba będzie je prysnąć bo trochę mnie to drażni :evil: pozdrawiam