edit
Ogarnąłem temat wepchniętej spiołki w tunel,również wymieniłem postoje z przodu bo nie świeciły,autko umyte jutro może jakieś foto. <ok>
daj spokoj przeciez Ty to zaraz uswiniasz, a skóra jest w mega stanie, widziałem, dotykałem, auto stało kilka dni u mnie to wiem :mrgreen:chmiel25 pisze:Czyli ksero mojego <lol>Kunik pisze:Jeszcze oprócz tego przydała by się lotka i będzie kosa :shock:Przemas80 pisze:Będzie jeszcze przód S2,i chyba blenda na tył od 90 oprócz tego na lato już czekają koła od compi
Niechcesz zamienić na czarną skóre?? Zmiła chęcia mogę sie zamienić <mikolaj>
duo pisze:daj spokoj przeciez Ty to zaraz uswiniasz, a skóra jest w mega stanie, widziałem, dotykałem, auto stało kilka dni u mnie to wiem :mrgreen:chmiel25 pisze:Czyli ksero mojego <lol>Kunik pisze: Jeszcze oprócz tego przydała by się lotka i będzie kosa :shock:
Dzięki DUO jeszcze raz za poświęcony czas i pracę włożoną w auto,czekam do następnego razu heheduo pisze:daj spokoj przeciez Ty to zaraz uswiniasz, a skóra jest w mega stanie, widziałem, dotykałem, auto stało kilka dni u mnie to wiem :mrgreen:chmiel25 pisze:Czyli ksero mojego <lol>Kunik pisze: Jeszcze oprócz tego przydała by się lotka i będzie kosa :shock: