[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
Chuppa83, czemu twierdzisz ze nic nie zostalo ustalone..... przedstawilem wszystko co do domkow miejscowki terminu i kasy teraz wszystko w rekach ludzi ilu bedzie chetnych.....a co do koszulek wlasnie sie doczytalem ze padl jakis pomysl jak beda konkrety moge sie spytac znajomego co mu drukarnie na kotucza remontowalismy ile by se policzyl za nadruki....
Ja proponuje aby kontynuować sprawe imprezy i aby chętni wpisywali się na LISTE !! Fajnie by było aby Lista była zamknięta do 24 sierpnia (Środa) i na tym spocie pozbierać zaliczki i załatwić domek... Podzwońcie po znajomych z forum np do Żela i przedstawcie im sprawe aby lista się zapełniała...
Więc prosze wpisywać się na Liste kto chętny... :
OSOBY CHETNE:
1.ŁAJDAK + LADY
2.PEPEK - sie okaże czy sam
3.Gruby - sie okaże czy sam
4.Dydo85 + Lipsta + deska
Więc prosze wpisywać się na Liste kto chętny... :
OSOBY CHETNE:
1.ŁAJDAK + LADY
2.PEPEK - sie okaże czy sam
3.Gruby - sie okaże czy sam
4.Dydo85 + Lipsta + deska
ŁAJDAK pisałem to dla nie obecnych i źle sie wyraziłem "nic nowego" nie zostało ustalone, wszystko co wczoraj było omawiane było już wpisane w tamat.
Kuna bez obrazy ale zastanawiamy sie nad imprezą zamkniętą dla stałych bywalców spotowych a Ty jak narazie do niecj nie należysz, także zanim sie wpiszesz to zapytaj lepiej czy chłopcy nie mają nic przeciwko twojej obecności.
Kuna bez obrazy ale zastanawiamy sie nad imprezą zamkniętą dla stałych bywalców spotowych a Ty jak narazie do niecj nie należysz, także zanim sie wpiszesz to zapytaj lepiej czy chłopcy nie mają nic przeciwko twojej obecności.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
moja wina, bo sie zamyslilem i skrecilem na wariatkowo ale pozniej sprawa sie opanowalaChuppa83 pisze:szuan ale sie pogubiliśmy, nie wiedziałem czy czekać czy bedziesz szybszy.
nie wiem dlaczego ale śmiać mi sie chcialo prawie caly czas, jakaś dziwna atmosfera w tym gronie panuje <oki>
do kiedyś znowu tam
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
dobra Panowie co do koszulek to może każdy podał by swój pomysł na to co chciał by mieć na koszulce, czy chcemy sam napis typu : tył - "ekipa audi rybnik" + logo audi z przodu i nick na rękawie, czy jakąś grafikę czy coś innego. myślę że jak każdy rzuci jakiś pomysł posłuży to temu żeby koszulka była naszym wspólnym "produktem" a nie jedno osobowym wymysłem który później może się komuś nie podobać.