Śmię twierdzisz iż szedłem sam xD i po prostu wy nie pamiętacie xD Boooże aleee wstyd :oops: Następnym razem pokażę klasę tyle że wcześniej się najem :mrgreen: A to wszystko dla tego zę otwarcie sezonu rozpoczeło się od ostrego chlania na mazurach to i caly sezon taki i co by nie wyszlo ze niby jakiś mam nałóg czy tam problem z tym to nie nie xD kurcze jeszcze Marlena to przeczyta i nie pozwoli mi do Starc przyjechać xDIC69 pisze:hehehe...Zayu, a pamiętasz jak się tuliłeś do "Colta", gdy cię na rękach niósł do łóżeczka? :mrgreen:
U świstaków
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Nie dało się nie zauważyć. :mrgreen:pasza140 pisze: A widzieliście jak jugo zaprowadził swoja do spania a potem obracał nasze połówki
A ja tam jeszcze byłem, czy już odbywałem pit stop w aucie?pasza140 pisze:odnosnie starości to był taki temat jak Zaju zaczął opwiadać kawał: było sobie starsze małżeństwo...... a my na to starsze to zanczy ile miało lat...........starsze niż Irek???
I dopiero wtedy Zaju opwiadał już że: było sobie starsze małżeństwo, starsze niż Irek.. itd
Spokojnie Zayu, wstyd miałeś zakryty. :mrgreen:Zayebatsu pisze:Boooże aleee wstyd
Dawać te fotki :!: