Dobre <ok> a tak serio to dawaj jakieś foto np. nowe łapy silnikaZayebatsu pisze:spaykee, zapytaj sie wędrownego kamerzysty.......
gruzzz i tona spamu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
:mrgreen: przecież auto od dwóch tygodni jeździ :mrgreen:skoti pisze: Dobre <ok> a tak serio to dawaj jakieś foto np. nowe łapy silnika
tu po staremu, mocowanie silnika na ławie itd itp etc ble ble ble
tu nowe koło
tu nowe łapy silnika, z tym, że jeszcze stara ława pod R4, która później i tak została zmieniona na taką pod R5 <ok> komora po malowaniu
motur ze skrzynią
tu już w sumie na miejscu wiele rzeczy
Autko aktualnie jeździ, było na VWManii 2011, na zlocie przejechałem 25km, spaliło 27 litrów, prawie cały czas na odcięciu :lol: :lol: :lol: :lol:
A tak poza tym to spalanie na trasie przy dobrym deptaniu wychodzi ok 11 litrów, w mieście 13-14. Oczywiście LPG. Nie mam benzyny, i chyba nie mam zamiaru mieć.
Dziś pojadę sobie do Ustki, to troszkę opłucze poloneza z błota, i zrobię jakieś focisze jak to aktualnie wszystko wygląda. Jeszcze paru rzeczy brakuje, ale to są już tak zwane detale, które nie kolidują. <ok>
No i co by nie było, jak to powiedział mechanik u którego to miałem robić "widzisz, sam wszystko zrobiłeś".... Co może nie do końca jest prawdą, to on spawał łapy pod silnik. <mikolaj> No i swap ogólnie wyszedł mnie tyle, ile kosztowały części, robocizna nic, bo robiłem to sam. Jednak budowlaniec TEŻ potrafi. <rotfl> Fakt, że trwało to od lutego do końca lipca, ale dało radę zrobić. <ok>
spaykee, powiedz mi dużo roboty ogólnie z tą całą zabawą z silnikiem ? Głupie pytanie bo wiadomo łatwo nie jest .. ale tak ogólnie się pytam bo na warsztacie znajomek mi powiedział że jak chce swapować auto i chce wydawać kasę to już na coś ciekawszego np. 2.8 Ale z tego co widzę to ty 2.3 wstawiasz .jak to tam wszystko wygląda
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Się ostatnio zrobiła moda na spawy <ok>
Ładnie wyszły te łapska na silnik :mrgreen: Dawaj foto jak teraz wygląda to pod maską, bo komora wyszła lux <ok>
Ładnie wyszły te łapska na silnik :mrgreen: Dawaj foto jak teraz wygląda to pod maską, bo komora wyszła lux <ok>
Od kiedy 2.8 jest ciekawym silnikiem :?: O wiele ciekawsze jest 5 garów typu NG, 7A, NM, AAN itp. <ok>KoralB3 pisze:znajomek mi powiedział że jak chce swapować auto i chce wydawać kasę to już na coś ciekawszego np. 2.8
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
o to to właśnie. Miałem możliwość wrzucenia V6, ale wolę R6.Audi Sport pisze:
Od kiedy 2.8 jest ciekawym silnikiem :?: O wiele ciekawsze jest 5 garów typu NG, 7A, NM, AAN itp. <ok>
jak ogarniasz temat, to kilka dni zabawy <ok>KoralB3 pisze:spaykee, powiedz mi dużo roboty ogólnie z tą całą zabawą z silnikiem ?